Στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και ο Σάββας Θεοδωρίδης

Από paok24.com: Στο... μικροσκόπιο η δήλωση του επίτιμου πρόεδρου του Ολυμπιακού για «νεκροθάφτες του ποδοσφαίρου».
Πηγή: paok24.com
Στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και ο Σάββας Θεοδωρίδης

Σε μία κόλλα χαρτί τύλιξαν στην ΕΠΟ τον Σάββα Θεοδωρίδη και τον έστειλαν στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Στην Ομοσπονδία παρακολουθούν από κοντά τις δηλώσεις όλων των παραγόντων και τις στέλνουν στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου για τα περαιτέρω. Για να αποφασίσει αυτός δηλαδή, αν θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη για «δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων».

Το έκαναν στην Ομοσπονδία, χωρίς διακρίσεις, με τον «πόλεμο» που ξέσπασε πρόσφατα με τη διαιτησία στον αγώνα του Πανιωνίου με την ΑΕΚ και το γκολ με χέρι του Μάνταλου, το ίδιο έπραξαν και με τον Σάββα Θεοδωρίδη. Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού αποκάλεσε μεταξύ άλλων, πρόσφατα, τον πρόεδρο της ΚΕΔ Μέλο Περέιρα «νεκροθάφτη του ποδοσφαίρου», χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει. Τον «φωτογράφισε» πάντως.

«Όλοι αυτοί οι κύριοι, ο Πορτογάλος και οι άλλοι, είναι νεκροθάφτες του ποδοσφαίρου. Είναι πρωτόγονα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν θα τους αφήσουμε να προχωρήσουν αυτό το έργο» είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Η δήλωση εστάλη στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα που θα αποφασίσει αν εμπίπτει στο άρθρο 20α του Πειθαρχικού Κώδικα για να ασκήσει δίωξη και να στείλει την υπόθεση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Να σημειωθεί ότι η δυσφήμιση της Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΠΟ και της ΚΕΔ θεωρείται «επιβαρυντική μορφή» και η προβλεπόμενη τιμωρία είναι πρόστιμο μέχρι 50.000 ευρώ! Για την ομάδα πάντως, επί του παρόντος δεν προβλέπεται τιμωρία παρά μόνο στη δεύτερη υποτροπή (τρίτη τιμωρία δηλαδή) και είναι αφαίρεση ενός βαθμού.

Διαβάστε ακόμη...