«Παίζουμε στην έδρα μας, ευκαιρία να κερδίσουμε»

Από kingsport.gr: Η ΑΕΚ πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη της σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια, κόντρα στον Λεβαδειακό με 1-0, μια νίκη ψυχολογίας πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: kingsport.gr
«Παίζουμε στην έδρα μας, ευκαιρία να κερδίσουμε»

Ο Μάρκο Λιβάγια μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στο Kingsport.gr και στην Ελένη Μαστραντώνη σχολίασε την νίκη επί του Λεβαδειακού, ενώ αναφέρθηκε και στις προσδοκίες του για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Όσα δήλωσε ο άσος της Ένωσης μετά το τέλος του αγώνα:

Για την νίκη επί του Λεβαδειακού: "Ειναι πάρα πολύ σημαντική η νίκη. Πιστεύω δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι, αλλά είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, γιατί τους είχαμε ανάγκη πριν από ένα μεγάλο ντέρμπι".

Για τις προσδοκίες κόντρα στον ΠΑΟΚ: "Είναι μια καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ. Στο παιχνίδι μέσα στην Τούμπα χάσαμε 2-0, αλλά νομίζω οτι εμείς παίξαμε καλύτερo ποδόσφαιρο. Τώρα είναι μεγάλη ευκαιρία να παίξουμε στην έδρα μας και με τον κόσμο μας να κερδίσουμε".

Για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ατρόμητο: "Αυτή τη στιγμή έχουμε το μυαλό μας στο ντέρμπι. Τώρα δεν μπορώ να σκέφτομαι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όταν θα πλησιάζει η μέρα για το ματς, θα αρχίσω να το σκέφτομαι".

Διαβάστε ακόμη...