Αφαίρεση έξι βαθμών στην ΑΕΛ

Aπό novasports.gr: Με έξι βαθμούς μείον θα τιμωρηθεί η ΑΕΛ εφόσον δεν ρυθμίσει οικονομικές οφειλές, μέσα στις επόμενες τρεις εργάσιμες μέρες.
Πηγή: novasports.gr
Αφαίρεση έξι βαθμών στην ΑΕΛ

Η ποινή αποφασίστηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο, λόγω οφειλών προς τους Άγγελο Αναστασιάδη, και Κωνσταντίνο Μακρή.

Αναλυτικά η απόφαση:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

– Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ' ης η αίτηση ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ την επιβληθείσα με την υπ' αριθμ. 148/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία προπονητή ποδοσφαίρου, Άγγελου Αναστασιάδη του Ηρακλή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 12/2017 τελεσίδικης απόφασης του Δικαστηρίου αυτού και του από 29-3-2018 ιδιωτικού συμφωνητικού, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας απόφασης.

– Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ' ης η αίτηση ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ, την επιβληθείσα με την υπ' αριθμ. 155/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνου Μακρή του Γεωργίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 577/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας απόφασης».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...