Νέα σφαλιάρα για τον Παναθηναϊκό

Από inpaok.com: Σπουδαία νίκη για τη Λαμία, που επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού στον αγώνα ο οποίος έκλεισε τη 17η ημέρα της Super League.
Πηγή: inpaok.com
Νέα σφαλιάρα για τον Παναθηναϊκό

O Μπερτόλιο στο 52΄ με εξαιρετικό σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ και χάρισε στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς και την τρίτη νίκη της στο πρωτάθλημα. Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» έμειναν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο καταγράφηκαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες, μία για κάθε ομάδα. Χρονικά πρώτος έφτασε κοντά στο γκολ ο Παναθηναϊκός. Στο 29΄ ο Μακέντα βρέθηκε φάτσα με το τέρμα, χωρίς πίεση, αλλά το πλασέ που έκανε πέρασε ελάχιστα έξω.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις μεγάλες ευκαιρίες στο 41΄, όταν ο Μπερτόλιο απείλησε, αλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Διούδη.

Στην επανάληψη η Λαμία άνοιξε το σκορ με ένα υπέροχο σουτ του Μπερτόλιο στο 52΄. Ο Μπαράλες σε βαθιά μπαλιά έπιασε την κεφαλιά και ο Αργεντινός με φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στο «Γ» κι έκανε το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Ο Γιόχανσον έκανε το σουτ, αλλά ο Σαράνοβ έδιωξε με το πόδι σε κόρνερ. Ο Χατζηγιοβάνης το εκτέλεσε, ο Οικονόμου έκανε την κεφαλιά-πάσα προς τον Μακέντα, ο οποίος από τη μικρή περιοχή ανενόχλητος «κατάφερε» να αστοχήσει.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιόχανσον έβγαλε τη σέντρα και ο ανενόχλητος Καμπετσής δεν μπόρεσε να βρει σωστά την μπάλα, χάνοντας την τελευταία ευκαιρία των φιλοξενούμενων για να διασώσουν ένα βαθμό.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονία)

Κάρτες: Βασιλαντωνόπουλος, Τομάς, Μπαράλες – Δώνης, Μακέντα, Γιόχανσον, Κάτσε

Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκαρντοβέλι, Μπλάζιτς (36′ λ.τρ. Μπουλούλης), Δημούτσος, Τομάς (81′ Καρυπίδης), Καραμάνος, Μπερτόγλιο (66′ Επστάιν), Μπαράλες.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Δώνης (78′ Βέργος), Κάτσε, Μουνιέ (59′ Άλτμαν), Χατζηγιοβάνης (72′ Καμπετσής), Μπουζούκης, Μακέντα.

Διαβάστε ακόμη...