Τα "έσπασε" με Δάρα ο Ζαμάνης, έφυγε από τον Πανιώνιο!

Από sdna.gr: Την παραίτηση του από την θέση, του υπευθύνου του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, υπέβαλε μέσω δήλωσης του ο Νίκος Ζαμάνης.
Πηγή: sdna.gr
Τα "έσπασε" με Δάρα ο Ζαμάνης, έφυγε από τον Πανιώνιο!

Παρελθόν από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανιωνίου, αποτελεί πλέον ο Νίκος Ζαμάνης, ο οποίος μέσω δήλωσης του έκανε γνωστή την παραίτηση του.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει σε αυτή υπήρχαν διαφορές ανάμεσα στον ίδιο και τον Χρήστο Δάρα, ενώ παράλληλα μεταξύ άλλων αναφέρει πως η παραίτηση του δεν έχει να κάνει με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας.

Επίσης, πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι χθες ο Χρήστος Δάρας είχε δηλώσει πως αν παραιτηθεί ο Ζαμάνης, τότε θα παραιτούταν κι εκείνος από τη θέση του πρόεδρου της ΠΑΕ, οπότε αναμένουμε επιπλέον εξελίξεις.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχω διαπιστώσει πως υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ εμού και του Χρήστου Δάρα. Ως εκ τούτου, υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος και τις υπόλοιπες αρμοδιότητές μου στην ομάδα.
Υ.Γ. Η παραίτησή μου δεν έχει καμία σχέση με τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, τα χρέη, και την αδειοδότηση. Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια με αυτά πορευτήκαμε».

Διαβάστε ακόμη...