Έμαθε το ...ποίημα ο Μάρτινς!

Από inpaok.com: Καλός... μαθητής της γραμμής του επίσημου Ολυμπιακού εμφανίζεται ο προπονητής της ομάδας, Πέδρο Μάρτινς που μίλησε για ανεξήγητα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πηγή: inpaok.com
Έμαθε το ...ποίημα ο Μάρτινς!

Ο Πορτογάλος τεχνικός «δεν μπορεί να καταλάβει» τις επιλογές ποδοσφαιριστών να μην παίζουν σε κάποια παιχνίδια, και σε κάποια άλλα να παίζουν.

Στην συνέχεια ο προπονητής του Ολυμπιακού (!), ανέφερε ότι πρέπει να βελτιωθούν πολλά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να γίνει αξιόπιστο, αφού «πολλά πράγματα είναι εναντίον του», όπως υποστήριξε, ακολουθώντας κατά... γράμμα την ρητορική Σάββα!

Αναλυτικά, ένα απόσπασμα των δηλώσεων του Μάρτινς στην κάμερα της Nova:

«Ο ΠΑΣ θα είναι τελείως διαφορετικός αυτή την εβδομάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μοιράζονται οι κίτρινες σε κάποια παιχνίδια και σε κάποια άλλα όχι. Σε συγκεκριμένες ομάδες δίνονται εύκολα και σε κάποιες άλλες όχι. όλα αυτά είναι πραγματικά ανεξήγητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν και επηρεάζουν αποτελέσματα και μειώνουν την αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Υπάρχουν παίκτες που επιλέγουν να μην παίξουν σε κάποια παιχνίδια για ανεξήγητους λόγους αλλά σε άλλα παιχνίδια επιλέγουν να παίξουν. Και αυτό είναι ανεξήγητο. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα πρέπει να αλλάξει, να βελτιωθούν πολλά πράγματα για να γίνει αξιόπιστο. Παρόλα αυτά εμείς δεν πτοούμαστε θα συνεχίσουμε να παλεύουμε με δύσκολες καταστάσεις και δύσκολους αντιπάλους, πολλά πράγματα είναι εναντίον μας, εμείς όμως δεν πτοούμαστε».

Διαβάστε ακόμη...