«Καρφιά» Δρόσου για Κατσουράνη

Από inpaok.com: Μόλις 20 ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκής, για την συμμετοχή του Δημήτρη Δρόσου στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και την είσοδό του στην ομάδα, ο Πατρινός επιχειρηματίας απέσυρε το ενδιαφέρον του για δεύτερη φορά!
Πηγή: inpaok.com
«Καρφιά» Δρόσου για Κατσουράνη

Η επιστολή Δρόσου όπως την δημοσίευσε το pelop.gr: «Αισθάνομαι την Ανάγκη μετά από όλα όσα έγιναν τον τελευταίο μήνα με αποκορύφωμα αυτά που συμβαίνουν μετά την επιλογή μου από τους Μετόχους για να συμμετέχω μαζί τους στην προσπάθεια αναγέννησης της αγαπημένης μας ομάδας , εγώ ΜΟΝΟΣ μου να αποδεσμεύσω όλους αυτούς τους νέους μου Φίλους από την χθεσινή μας συμφωνία .

Εν όψει της καθόδου στην Πάτρα του αξιότιμου κ. Κατσουράνη με τον καινούργιο επενδυτή και τους δικηγόρους του, θέλω να του δώσω άλλη μια ευκαιρία να κρατήσει την καρέκλα που τόσο αγάπησε, με την ελπίδα ότι αυτή την φορά η λύση που ανακάλυψε θα βοηθήσει και τους ανθρώπους που σχεδόν 3 χρόνια τώρα ματώνουν οικονομικά για να υποστηρίξουν την ομάδα μας και τα σχέδια του Τεχνικού Διευθυντή τους, να σώσουν καταρχήν την επένδυση τους και κατά δεύτερον τα όποια όνειρα τους έχουν απομείνει ζωντανά για την αγαπημένη τους ομάδα.

Όλοι όσοι συμμετείχαν αυτόν τον τελευταίο μήνα στις συζητήσεις η άπλα παρακολουθούσαν τις προσπάθειες που έκαναν όλοι να βρει η ομάδα μας επιτέλους μια λύση που να της αξίζει και δεν έχουν κάποιο άλλο παράπλευρο συμφέρον, έχουν καταλάβει πλήρως τι συμβαίνει και ποιος το προκαλεί.

Ο «Βασιλιάς» περιφέρεται γυμνός. Θα μπορούσα να πω πάρα πολλά και έχω στα χέρια μου δεκάδες στοιχεία που δείχνουν ξεκάθαρα το ποιος και το γιατί έφεραν διοικητικά την ομάδα σε αυτό το σημείο, αλλά ο απολογισμός και ο έλεγχος μιας προσπάθειας γίνεται πάντα στο τέλος, οπότε μια και η ομάδα αγωνιστικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά βρίσκεται και ταυτόχρονα σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι για την υλοποίηση των στόχων της, προτιμώ τώρα να σιωπήσω προς όφελος της. Εγώ ποτέ δεν διατέλεσα στην ζωή μου «μπροστινός» κανενός.

Πάντα πάλευα με τις δικές μου δυνάμεις μεγάλες η μικρές , με επιτυχία η όχι και ποτέ δεν χρησιμοποιούσα κανένα γνωστό μου εναντίων οπουδήποτε. και ούτε θα το κάνω τώρα. Οφείλω και έχω υποχρέωσή να ευχαριστήσω δημοσίως τον κ. Γρηγόρη Γεωργάτο που μετά από ό,τι έβλεπε και μάθαινε τις τελευταίες 2 εβδομάδες ότι γίνεται στο παρασκήνιο, από όσους μόνος στόχος τους και επιδίωξη είναι η διατήρηση της θέσης και του μισθού τους και της αυλής τους εντός και εκτός γραφείων, απέρριψε (!!!!!) την πρόταση που του έκανα να είναι έμμισθος Τεχνικός Διευθυντής και ακολούθως μου πρότεινε να αναλάβει την ίδια θέση εντελώς αμισθί και επιπλέον να προσφέρει 100.000 (!!!!!!) κάθε χρονιά από τα προσωπικά του χρήματα για όσα χρονιά θα ήμουν στην Παναχαϊκή για να βοηθήσει την ομάδα που αγαπάμε. Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγνώμη, αν διαφωνούν με αυτήν την θέση μου, από τους κ. Κώστα Μπακαλάρο, Δημήτρη Μπακαλάρο, Παναγιώτη Λαμπρόπουλο, Αντώνη Κουνάβη, Γεώργιο Αποστολόπουλο, Βασίλειο Κεφάλα, Κωνσταντίνο Χρυσανθόπουλο, Δημήτρη Τσαούσογλου, άλλα και όλους τους υπολοίπους αγνούς «εργάτες» της ιδέας της Παναχαϊκής μας που με άκουσαν και με εμπιστεύτηκαν , για αυτήν μού την ανακοίνωση, που τους βάζει πάλι στην άχαρη θέση να διαπραγματεύονται από την αρχή, αλλά το κάνω μόνο και μόνο για να τους βοηθήσω.

Να ενημερώσω επίσης την φίλαθλη κοινή γνώμη της Πάτρας και να ευχαριστήσω δημοσίως και τον κ. Κατσουράνη που λίγο πριν παραιτηθεί από την θέση του στην ομάδα ζήτησε από κοινό μας φίλο να μεσολαβήσει για να με πείσει να βοηθήσω την Παναχαϊκή, άρα τότε, μόλις 3μηνες πριν, θεωρούσε και αυτός ότι είμαι καλός και αξιόπιστος επενδυτής και τον ευχαριστώ για αυτό, έστω και αν όταν έμαθε ότι επιλογή μου για την θέση του Τεχνικού Διευθυντή είναι ο κ. Γεωργάτος και όχι αυτός, άλλαξε την γνώμη και τα πιστεύω του για μένα.

Εγώ ακόμα πιστεύω για αυτόν ότι υπήρξε ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε η Παναχαϊκή στην ιστορία της και ένας από τους χειρότερους τεχνικούς διευθυντές που μπορεί να έχει μια ποδοσφαιρική ομάδα , η γνώμη μου παραμένει ίδια με πριν 3 μήνες . Όμως για να είμαι δίκαιος μαζί του και με όλους, θα τον ήθελα στην ομάδα μου και θα το προσπαθούσα να είναι μαζί μου σαν υπεύθυνος της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας μας.

Τέλος δεσμεύομαι δημοσίως ότι το καλοκαίρι που θα υπάρχει χρόνος και ηρεμία στην ομάδα, αφού η λύση που παρουσιάζει ο κύριος Κατσουράνης λύνει μια και καλή το διοικητικό πρόβλημα της Παναχαϊκής μας, θα επιδιώξω να γίνει μια εκπομπή σε όποιο κανάλι της Πάτρας θέλει και εκεί μπορούμε να συζητήσουμε με ανοιχτά χαρτιά σε όλους, οτιδήποτε ξέρει ο καθένας μας για τον άλλο, την συμπεριφορά και την ταχτική του όλο αυτόν τον μήνα τον διαπραγματεύσεων και όχι μόνο καθώς και των σχεδίων που είχε ο καθένας από μας για το πως η Παναχαϊκή θα πετύχει τους στόχους της ώστε οι χιλιάδες φίλαθλοι της Παναχαϊκής να έχουν ξεκάθαρη άποψη για το τι έγινε, γιατί και από ποιον.

Δημήτρης Δρόσος».

Διαβάστε ακόμη...