Κάτσε: Τι ισχύει με το δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ!

Από newsit.gr: Ο Έργκους Κάτσε έχει καθιερωθεί από τον Γιώργο Δώνη στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και οι "πράσινοι" θα επιδιώξουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, παρότι ο δανεισμός του φαίνεται ότι δεν έχει και οψιόν αγοράς.
Πηγή: newsit.gr
Κάτσε: Τι ισχύει με το δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ παραχώρησε για δεύτερη φορά ως δανεικό στον Παναθηναϊκό, τον Έργκους Κάτσε, όμως ούτε τώρα φαίνεται να έχει ξεκαθαριστεί το μέλλον του Αλβανού κεντρικού μέσου.

Οι "πράσινοι" είναι δεδομένο ότι επιθυμούν την παραμονή του στο Κορωπί, αφού άπαντες είναι ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του Τριφυλλιού, όμως η υπόθεση δεν βρίσκεται στα χέρια τους.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την εφημερίδα "Πράσινη", ο δανεισμός του δεν περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς, γεγονός που σημαίνει ότι θα υπάρξει εκ νέου διαπραγμάτευση με το Δικέφαλο του Βορρά για μια πιθανή μετεγγραφή του.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάντως στο πλευρό του και τον ίδιο τον Κάτσε, ο οποίος "βλέπει" πλέον το μέλλον του στον Παναθηναϊκό και η επιθυμία του είναι να παραμείνει υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη.

Διαβάστε ακόμη...