Γιορτές με δράση και για τους αντιπάλους

Από paok24.com: Μετά τη νίκη στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου την περασμένη Κυριακή, ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και κάτι ανάλογο, ισχύει και για τους αντιπάλους του στον όμιλο του BCL.
Πηγή: paok24.com
Γιορτές με δράση και για τους αντιπάλους

Η αγωνιστική δράση στο Basketball Champions League, επιστρέφει το διήμερο 8-9 Ιανουαρίου, αλλά όπως κι ο ΠΑΟΚ, έτσι και οι αντίπαλοι του στον όμιλο, έχουν γιορτές γεμάτες αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματά τους.

Τρεις από αυτούς, έπαιζαν χθες. Η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ, η Χάποελ Χολόν, αποδείχθηκε κατώτερη των προσδοκιών στην έδρα της πολύ δυνατής, Χάποελ Ιερουσαλήμ, χάνοντας με 94-74, με τον Τζόουνς να είναι πρώτος της σκόρερ, έχοντας 20 πόντους. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση, είναι η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Χάποελ Εϊλάτ το Σάββατο, με τη Χολόν να είναι τέταρτη στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, με ρεκόρ 7-4.

Χθες αγωνίστηκε και η Τέλεκομ Βόννης, η οποία ηττήθηκε στην έδρα της από τη Βέχτα κι έμεινε χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα της Γερμανίας, καθώς είναι στη 12η θέση, με ρεκόρ 5-7. Οι 21 πόντοι του Τζέιμς, οι 20 του Μπρόινιγκ και οι 18 του Μέιο, δεν αποδείχθηκαν αρκετοί...

Εντός έδρας ήττα, γνώρισε χθες το βράδυ και η Βενέτσια, καθώς έχασε με 75-83 από την Τριέστε, με τον Γουάτ να είναι ο πρώτος της σκόρερ με 15 πόντους. Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, έμεινε στη δεύτερη θέση της Legabasket, με ρεκόρ 9-3, αλλά μεγάλωσε την απόσταση της από την πρώτη, Αρμάνι Μιλάνο, που έχει 12/12 νίκες ως τώρα.

Η Ναντέρ δοκιμάζεται απόψε στην έδρα της Ορτέζ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος, προερχόμενη από την εντός έδρας νίκη με 99-93 επί της Λε Πορτέλ. Η Ναντέρ έχει ρεκόρ 9-5 ως τώρα και είναι στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος, σε τετραπλή ισοβαθμία.

Τέλος, η Τενερίφη, υποδέχεται μεθαύριο τη Μανρέσα, ψάχνοντας την επιστροφή στις νίκες, μετά τη «βαριά» ήττα με 84-64 στην έδρα της Μπανταλόνα την προηγούμενη αγωνιστική. Η Τενερίφη είναι στην έβδομη θέση της Liga Endesa, με ρεκόρ 7-6, ενώ στον όμιλο του ΒCL, έχει χάσει μόνο από τον ΠΑΟΚ...

Διαβάστε ακόμη...