Θέλει να επιστρέψει ο Τζήλος

Από sdna.gr: Η ΕΠΟ αναγνώρισε το λάθος που έγινε με τη βαθμολογία στον όμιλο των Αρη, ΠΑΟΚ, Εργοτέλη και Σπάτων, όπου ανέφερε ότι οι "κίτρινοι" προκρίθηκαν στην ισοβαθμία στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, δίνοντας διευκρινίσεις για το τι ακριβώς συνέβη.
Πηγή: sdna.gr
Θέλει να επιστρέψει ο Τζήλος

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

Ο Αρης γνώρισε χθες την ήττα 3-2 από τον Εργοτέλη και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, όμως (..αναπάντεχα) σύμφωνα με το www.epo.gr προκρίθηκε σε ισοβαθμία από τον 4ο όμιλο! Η πραγματικότητα είναι ότι από τον όμιλο αυτόν, προκρίνονται στη σημερινή κλήρωση της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος ο ΠΑΟΚ και ο Εργοτέλης.

Τι συνέβη?

Εδώ και αρκετά χρόνια, λειτουργεί μία βάση δεδομένων, ώστε τα αποτελέσματα των αγώνων των διοργανώσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μεταξύ των οποίων και του Κυπέλλου Ελλάδος, να "περνούν" αυτόματα στο επίσημο website της με sms που στέλνουν οι διαιτητές αμέσως μετά την ολοκλήρωση κάθε αγώνα.

Πρόκειται για αυτοματοποιημένη διαδικασία, η οποία ωστόσο, κάποιες φορές παρουσιάζει τεχνικά προβλήματα, όπως πχ να μην έχει τηλεφωνικό σήμα κάποιος διαιτητής και να καθυστερήσει στην αποστολή, ή ακόμα να προκύψουν βαθμολογικές ισοβαθμίες, τις οποίες το σύστημα δεν μπορεί να αποκαταστήσει.

Στις περιπτώσεις αυτές χρειάζεται προφανώς η ... ανθρώπινη παρέμβαση, η οποία γίνεται πάντα κάμποσες ώρες αργότερα και σε ωράριο γραφείου. Οσοι παρακολουθούν πιστά την ιστοσελιδα της Ομοσπονδίας, θα διαπίστωσαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και προχθές Τετάρτη με 4 αγώνες, των οποίων τα αποτελέσματα για λόγους ανωτέρας (τεχνικής) βίας δεν αναρτήθηκαν έγκαιρα!

Ευχαριστούμε πολύ τους συναδέλφους μας για τις αποψινές παρεμβάσεις τους, διευκρινίζουμε και πάλι ότι ΠΑΟΚ και Εργοτέλης εχουν προκριθεί στο Κύπελλο Ελλάδος και ζητούμε την υπομονή όλων για λίγο ακόμα, οπότε ένας νέος σύγχρονος ιστότοπος θα υποστηρίζει τη λειτουργία της Ε.Π.Ο. και έτσι ολοι μαζί θα αποφύγουμε την ταλαιπωρία και την όποια κακόβουλη ή μη κριτική...

Ευχαριστούμε πολύ τους συναδέλφους μας για την κατανόησή τους!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...