"Όταν παίζεις με τον ΠΑΟΚ πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος μέχρι το τέλος"

Από paok24.com: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον ΠΑΟΚ ο Τσάβι Πασκουάλ, μετά το φινάλε στο PAOK Sports Arena.
Πηγή: paok24.com
"Όταν παίζεις με τον ΠΑΟΚ πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος μέχρι το τέλος"

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη της ομάδας του: "Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη γιατί και οι δύο ομάδες παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ. Οι δύο ομάδες παίξανε πολύ διαφορετικά και είχαν καλή απόδοση σε άμυνα και επίθεση. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Όταν παίζεις με τον ΠΑΟΚ πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος μέχρι το τέλος. Στο τέλος ο ΠΑΟΚ έκανε μια σπουδαία προσπάθεια για να επιστρέψει στο παιχνίδι".

Για τις ασίστ: "Δεν είναι καθόλου συχνό φαινόμενο να είναι οι ασίστ περισσότερες από τα ριμπάουντ σε ένα παιχνίδι. Οι ασίστ μας βοήθησαν να πετύχουμε κάποια εύκολα καλάθια. Το γεγονός ότι δεν έχουμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ έχει να κάνει ότι ο ΠΑΟΚ ήταν εύστοχος στα περισσότερα σουτ. Γενικά με τον τρόπο που παίξαμε αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να επιστρέψει στο παιχνίδι".

Για τον παράγοντα, πίεση και το πόσο επηρέασε αυτό τον Παναθηναϊκό: "Είναι πολύ συχνό το φαινόμενο να υπάρχουν παιχνίδια με συσσωρευμένη πίεση και η νίκη είναι αυτό που μετράει για να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση. Η νίκη αυτή έδωσε μια αυτοπεποίθηση".

Διαβάστε ακόμη...