Το..."μπαμ" του καλοκαιριού, έφυγε πριν το Γενάρη

Από sdna.gr: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον τερματισμό της συνεργασίας της με τον Γιάγια Τουρέ, για τον οποίο τονίζει ότι φεύγει σαν φίλος.
Πηγή: sdna.gr
Το..."μπαμ" του καλοκαιριού, έφυγε πριν το Γενάρη

Λίγη ώρα αφότου ο Γιάγια Τουρέ βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως αναμενόταν, οι δύο πλευρές επισημοποίησαν το διαζύγιό τους. Εξάλλου, νωρίτερα σήμερα ο Ιβοριανός είχε αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του στου Ρέντη.

Στην επάνοδό του στον Πειραιά μετά από 12 χρόνια, μολονότι θεωρήθηκε η μεταγραφή του καλοκαιριού, πρόλαβε να καταγράψει μόλις 5 συμμετοχές και συνολικά 222 αγωνιστικά λεπτά. Ωστόσο, αν και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, σύμφωνα με την ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων», φεύγει σαν φίλος και θα είναι για πάντα μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Γιάγια Τουρέ θα ήθελαν να ανακοινώσουν στους φιλάθλους της ομάδας, ότι αποφάσισαν, από κοινού, τον τερματισμό της συνεργασίας τους.

Ο Γιάγια είναι και θα παραμείνει ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και έχει σημαδέψει την ιστορία του Συλλόγου. Ο Ολυμπιακός τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα.

Ο Γιάγια θα παραμείνει αφοσιωμένος στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και εύχεται στην ομάδα να επιτύχει όλους τους στόχους της. Φεύγει ως φίλος και οι πόρτες του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές γι' αυτόν.

Οι δρόμοι μας σίγουρα θα ξανασυναντηθούν».

Διαβάστε ακόμη...