Στην τελική ευθεία του Σιμόες στην Αλ Ουάντα

Από sdna.gr: Η αποστολή της Ένωσης ταξιδεύει για την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Μπενφίκα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Πηγή: sdna.gr
Στην τελική ευθεία του Σιμόες στην Αλ Ουάντα

Στο αεροπλάνο με την υπόλοιπη ομάδα βρίσκεται και ο Αντρέ Σιμόες ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να δει την γυναίκα του και το παιδί του.

Ο Πορτογάλος θα αναχωρήσει αμέσως μόλις φτάσει η αποστολή στη Λισαβόνα για το Οπόρτο έτσι ώστε να δει εκεί την οικογένειά του, ενώ πολύ πιθανό θεωρείται να έχει συνάντηση και με τον μάνατζέρ του προκειμένου να συζητήσουν για την επικειμένη μεταγραφή του στην Αλ Ουάντα. Η συγκεκριμένη υπόθεση, άλλωστε, φαίνεται πως πλέον βρίσκεται στην τελική της ευθεία. Πάντως, εκτός των άλλων φαίνεται πως το κλίμα ανάμεσα στον Σιμόες και την ΑΕΚ παραμένει καλό παρά τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί πως με την αποστολή στην Πορτογαλία ταξιδεύει και ο Έλντερ Λόπες ο οποίος κατόπιν σχετικής άδειας θα έχει την ευκαιρία να δει τους δικούς του ανθρώπους και στη συνέχεια να επιστρέψει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης. Άλλωστε, η πορεία της αποθεραπείας του κρίνεται ικανοποιητική και έτσι θα έχει την ευκαιρία και για ένα διάλειμμα.

Διαβάστε ακόμη...