Δύσκολα θα ασχοληθεί με τον Μυστακίδη

Από novasports.gr: Δε φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες τη δεδομένη χρονική στιγμή, μια πιθανή επιστροφή του Γιάννη Μυστακίδη στον Παναθηναϊκό, τον ερχόμενο Ιανουάριο.
Πηγή: novasports.gr
Δύσκολα θα ασχοληθεί με τον Μυστακίδη

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι "πράσινοι" ναι μεν παρακολουθούν τις εξελίξεις με τον Έλληνα επιθετικό, όμως δε φέρονται διατεθειμένη να προχωρήσουν άμεσα στην απόκτησή του, καθώς δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στο "τριφύλλι", στο οποίο αγωνίστηκε ως δανεικός την περσινή σεζόν, καθώς δεν είναι ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής που έχει την εφετινή σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Δημοσιεύματα θέλουν τον παίκτη να βρίσκεται σε επαφές με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να επιστρέψει στο ρόστερ του ή να μείνει ελεύθερος, για να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η προσοχή των Νίκου Νταμπίζα και Γιώργου Δώνη έχει στραφεί στις τελευταίες ημέρες στον Πάνο Αρμενάκα, για τον οποίο θα αποφασίσουν προσεχώς, για το αν θα υπογράψει συμβόλαιο. Ο 20χρονος Ελληνοαυστραλός μεσοεπιθετικός άφησε καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις των "πράσινων" και πλέον τον τελευταίο λόγο για τη μετεγγραφή του έχει Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε ακόμη...