Ανακοίνωση καταπέλτης κατά Κούγια!

Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Κούγια εξαπέλυσε το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη της ΑΕΛ με ανακοίνωση που εξέδωσε.
Πηγή: inpaok.com
Ανακοίνωση καταπέλτης κατά Κούγια!

Μέσα σε αυτή γίνεται ξεκάθαρη η αντίθεση των μελών του για το γεγονός πως ο γνωστός ποινικολόγος έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της θεσσαλικής ομάδας, ενώ τονίζει με κάθε τρόπο πως επιθυμεί την αποχώρηση του από την ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

«Για εμάς είναι άκρως υποτιμητικό, ταπεινωτικό και οδυνηρό όχι μόνο να ασχολούμαστε με τον κ. Κούγια (εμείς τολμούμε να αναφέρουμε το επώνυμο) αλλά και να τον έχουμε στην πόλη μας εδώ και τρία χρόνια.

Έκανε για ακόμα μία φορά αυτό που ξέρει να κάνει καλά, να εξαπολύσει οχετό χαρακτηρισμών, ψευδών ισχυρισμών και ύβρεων. Μετά τη ρατσιστική επίθεση σε άτομα διαφορετικής εθνικότητας, τουλάχιστον αναγνώρισε την πολύτιμη προσφορά ενός μέλους του Σωματείου και δη γυναίκας. Έστω κι αν οι υπόλοιποι, Πρόεδρος και μέλη δεν έχουμε «πατήσει ποτέ σε αγώνα της ομάδας». Ήρθε δηλαδή η μέρα ένας γυρολόγος του ελληνικού ποδοσφαίρου να αμφισβητήσει την αφοσίωσή μας στην ομάδα. Δεν εκπλήσσει κανέναν πλέον το ήθος του. Τον παραδίδουμε στη χλεύη και την απαξίωση του ελληνικού λαού και των φιλάθλων της ομάδας που παρακολουθούν τους θεσμικούς φορείς, πανελλήνιους και τοπικούς, να κωφεύουν.

Για την ταμπακιέρα, δηλαδή το θεατράκι που έστησε σήμερα στην ΕΠΟ με τα δελτία, το έκτακτο Δ.Σ. και την επίσκεψη στον Δήμαρχο δεν έχει να απαντήσει κάτι. Αναμενόμενο. Όταν η συζήτηση πάει στην ουσία, το μόνο που έχει να προσφέρει είναι λάσπη, χρήσιμος σε εντολείς του.

Ευχαριστούμε πάντως για το «ενδιαφέρον» του για την υγεία μας. Θα ήταν πιο ειλικρινές αν φρόντιζε να πληρώσει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ από τις δεκάδες χιλιάδες που χρωστάει εδώ και κοντά τρία χρόνια τώρα. Αλίμονο όμως, μέρος του σχεδίου του ο οικονομικός στραγγαλισμός του Σωματείου, γνωστό το «έργο» από τις προηγούμενες ομάδες του. Παντού και πάντα τα ίδια. Και εν πάση περιπτώσει κ. Κούγια, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.

Εδώ και μήνες έχουμε δηλώσει με κάθε τρόπο ότι πρέπει να αποχωρήσει ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ από την κεφαλή της ομάδας. Δεν θα τολμούσε βέβαια να μην κατεβάσει την ομάδα στον αγώνα με την Α.Ε.Κ., εδώ δεν είναι Άρης Πετρούπολης. Από το Δ.Σ. της ΠΑΕ δεν περιμένουμε το οτιδήποτε. Διακοσμητικοί είναι, δημοσιοσχετίστες όπως ο ίδιος ο κ. Κούγιας τους χαρακτήρισε και το αποδέχθηκαν.

Κάντε πράξη αυτό που σας φωνάζει όλη η πόλη. Πουλήστε τις μετοχές όπως επιτάσσει ο νόμος, παραδώστε τες αν δεν βρίσκετε αγοραστή, αποχωρήστε όπως και να έχει.

ΑΡΚΕΤΑ

Το Δ.Σ. της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ»

Διαβάστε ακόμη...