Τον στέλνουν στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα!

Από inpaok.com: Τα όσα ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας και η ΠΑΕ ΑΕΛ, στο παραλήρημα του μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, θα κληθεί να αποδείξει, αφού η ΕΠΟ τον στέλνει... γραμμή στον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, για να καταθέσει όσα ισχυρίζεται ότι γνωρίζει για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πηγή: inpaok.com
Τον στέλνουν στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα!

Συγκεκριμένα από την Ομοσπονδία ανέφεραν πως:

«Οι δημόσιες καταγγελίες του ιδιοκτήτη της Α.Ε. Λάρισα Π.Α.Ε. κ. Αλέξη Κούγια είναι εξαιρετικά σοβαρές και προφανώς ευαισθητοποιούν την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ως νομικός, ο κ. Κούγιας, γνωρίζει φυσικά ότι τέτοιου περιεχομένου αναφορές πρέπει να παρουσιάζονται πάραυτα, με στοιχεία και ονόματα, ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παραπέμπει άμεσα το θέμα στον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, ώστε ο κ. Κούγιας να αποκτήσει τη δυνατότητα να καταθέσει, το συντομότερο, ενώπιον των αρμοδίων δικαιοδοτικών οργάνων όλα όσα γνωρίζει και κατήγγειλε στην κοινή γνώμη και έτσι να συνεισφέρει έμπρακτα κι εκείνος, όπως διατείνεται στην ανακοίνωσή του ότι επιθυμεί, στην προσπάθεια για την αναγέννηση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Διαβάστε ακόμη...