Ψάχνει συνέπεια και σταθερότητα

Από paokfc.gr: Η ΑΕΛ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Δικέφαλο στο γήπεδο της Τούμπας και το paokfc.gr σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την επικείμενη αντίπαλο του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή.
Πηγή: paokfc.gr
Ψάχνει συνέπεια και σταθερότητα

Την περσινή σεζόν τα δράματα αποφεύχθηκαν στο φινάλε. Η ΑΕΛ κατάφερε να σώσει την παρτίδα και να παραμείνει στην κατηγορία. Η πορεία του πρωταθλήματος μάλιστα ήρθε σε πλήρη αντιδιαστολή με την εξαιρετική παρουσία της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδας, που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, όταν και αποκλείστηκε από την ΑΕΚ στην τελευταία φάση του δεύτερου αγώνα.Ο Σωτήρης Αντωνίου ήταν ο άνθρωπος που κατάφερε να συμμαζέψει την κατάσταση στον θεσσαλικό κάμπο.

Πριν αναλάβει αυτός η ομάδα βρισκόταν σε ένα... χάος. Συνεχόμενες αλλαγές προπονητών και παικτών, κόντρα με τους οργανωμένους και γενικά θόρυβος γύρω από τον Σύλλογο, πάντα για τους λάθος λόγους.Ο Αλέξης Κούγιας το καλοκαίρι αποφάσισε να ξεκινήσει τη σεζόν με τον Αντωνίου. Βέβαια δεν κατάφερε να διατηρήσει τον κορμό της ομάδας. Ρέντζας, Ναζλίδης, Μπόζοβιτς, Μασούρας, Κριζμάν αποχώρησαν από την ομάδα, αφήνοντας σημαντικά κενά στο ρόστερ.

Η μεταγραφική περίοδος ήταν έντονη και ήρθαν πολλοί και ποιοτικοί παίκτες, με τα ονόματα των Πίτι, Κρίστινσον, Κοέφ και Μπαργκάν να ξεχωρίζουν. Εκείνο που δεν έχει καταφέρει η ομάδα να βρει ακόμα είναι η χημεία.Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό και αυτό που χαρακτηρίζει την ΑΕΛ στις πρώτες 12 αγωνιστικές της φετινής Super League Σουρωτή είναι η έλλειψη σταθερότητας. Ο πρώτος που το πλήρωσε αυτό ήταν φυσικά ο προπονητής.

Τον Σεπτέμβριο ο Αντωνίου αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας και η διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε να εμπιστευτεί τον Τζιανλούκα Φέστα. Ο Ιταλός τεχνικός προσπαθεί εδώ και δυόμιση μήνες να περάσει την δική του φιλοσοφία στην ομάδα, γεγονός φυσικά που απαιτεί χρόνο.Η νίκη επί του Πανιωνίου την προηγούμενη αγωνιστική με 4-2 έδωσε βαθμολογική ανάσα στην ΑΕΛ, που πλέον μετρά 14 βαθμούς και βρίσκεται τρεις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Τα τρία τελευταία παιχνίδια για το 2018 είναι κόντρα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό και οι Βυσσινοί θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό, προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν κάποιους βαθμούς και να παραμείνουν εκτός ζώνης υποβιβασμού.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...