H απάντηση Ντέμη για Οpen, Βιεϊρίνια και Κονέ (pic)

Από sdna.gr: Ο Ντέμης Νικολαΐδης τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημόσια μετά την συζήτηση που άνοιξε με την παρουσία Βιεϊρίνια και Κονέ στην εκπομπή «Τotal Football» του Open TV.
Πηγή: sdna.gr
H απάντηση Ντέμη για Οpen, Βιεϊρίνια και Κονέ (pic)

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν διάφορες αντιδράσεις, από οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ κυρίως, για όσα δήλωσαν οι δύο ποδοσφαιριστές στις συνεντεύξεις που έδωσαν στον Ντέμη Νικολαΐδη.

Αναλυτικά η ανάρτηση με την οποία απαντά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που έχει αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής:

«Η εκπομπή total football στο Open tv δημιουργήθηκε για να δείξει ότι η διαφορετικότητα των απόψεων μπορεί να υπάρξει χωρίς φανατισμό, μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια και με σεβασμό. Προσπαθούμε να αναδείξουμε ό,τι θετικό υπάρχει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα να ασκήσουμε κριτική σε οτιδήποτε – κατά τη γνώμη μας - του κάνει κακό. Ο λόγος δίνεται κυρίως στους ποδοσφαιριστές και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να αισθανθούν οικεία, να πουν την άποψη τους και να μοιραστούν αυτά που νιώθουν. Δεν ψάχνουμε σε αυτούς απαντήσεις για θέματα που οι μόνοι αρμόδιοι να απαντήσουν είναι η πολιτεία, τα αθλητικά όργανα και οι παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Ξέρω ότι πολλές φορές θα στενοχωρήσω κάποιους φίλους της ΑΕΚ, που θεωρούν ότι η αγάπη μου για την ομάδα μας θα επηρεάσει τη στάση μου. Ξέρω επίσης ότι το ίδιο θα γίνει και με κάποιους φίλους του ΠΑΟΚ, που πιστεύουν ότι επειδή η εκπομπή προβάλλεται από το Open tv θα είναι μεροληπτική.

Το ποδόσφαιρο είναι το δημοφιλέστερο άθλημα, κυρίως γιατί προκαλεί τις πιο έντονες συγκινήσεις και τα πιο ευχάριστα συναισθήματα. Το Ελληνικό πρωτάθλημα χρόνια τώρα μας στερεί πολλά από αυτά και εμείς θα προσπαθήσουμε να τα πάρουμε πίσω».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...