Ούτε λίγη τσίπα!

Από inpaok.com: Ο προπονητής του Άρη, Σάββας Παντελίδης ήταν λαλίστατος στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όντας προπονητής του Αστέρα. Ωστόσο, μετά την αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων» με τον Παναθηναϊκό έκανε... την πάπια για το πέναλτι-εφεύρεση που κέρδισε η ομάδα του.
Πηγή: inpaok.com
Ούτε λίγη τσίπα!

Ο εν λόγω κύριος είχε αναφερθεί στο πεντακάθαρο πέναλτι που είχε κερδίσει ο Δικέφαλος λέγοντας πως:

«Θέλω να δώσω πρώτα από όλα συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά που είμαστε από πέρυσι μαζί, ξέρω τι μπορώ να περιμένω από αυτά και για την αντίδραση τους μετά το γκολ και γιατί είναι πολύ δύσκολο να αντιδράσεις όταν ο αντίπαλος έχει προηγηθεί, μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ να προηγείται έτσι όπως προηγήθηκε, με ένα πέναλτι που ασφαλώς δεν είναι καθόλου, το είδα και μόνος μου πριν ανέβω και πάνω. Θεωρώ πως αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Όχι πως ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ αλλά είχαμε τις ευκαιρίες μας για να πετύχουμε ένα τέρμα και ασφαλώς ο τρόπος που δεχτήκαμε το γκολ νομίζω πως είναι ένα τεράστιο λάθος του διαιτητή».

Μερικές ημέρες μετά, ο Παντελίδης είδε την ΑΕΚ να κερδίζει... πέτσινο πέναλτι στην έδρα του Αστέρα, αλλά αποφάσισε να τονίσει πως δεν είδε τη φάση:

«Χάσαμε ένα ημίχρονο, όπου δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Στο δεύτερο αντιδράσαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο. Αυτό και η αυστηρή απόφαση του διαιτητή στην φάση του πέναλτι -δεν την έχω δει ακόμα- έκριναν το αποτέλεσμα. Για εμάς τα δύσκολα τελειώνουν την επόμενη αγωνιστική, αυτές οι δύο ήττες δεν σημαίνουν τίποτα».

Την ώρα που όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα δεν μπορεί να πιστέψει το πέναλτι που δόθηκε από τον διαιτητή Τζοβάρα, κατά του Παναθηναϊκού, ο τεχνικός του Άρη τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για αυτό που κέρδισαν οι «πράσινοι».

Είναι απίστευτο πόσο εύκολα μπορεί να... τυφλωθεί κάποιος από το κόμπλεξ του....

«Έχω την εντύπωση ότι είναι τραβηγμένο το πέναλτι του Παναθηναϊκού, κυρίως από τη στιγμή που δίνεται σε σημείο όπου καθορίζεται το παιχνίδι», ήταν τα λόγια του στη Συνέντευξη Τύπου αναφορικά με το θέμα των πέναλτι.

Διαβάστε ακόμη...