Ο Απόλλωνας ήταν… ατρόμητος

Ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να νικήσει στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης (1-1), για την 12η αγωνιστική της Super League.
Πηγή: inpaok.com
Ο Απόλλωνας ήταν… ατρόμητος

Οι γηπεδούχοι άντεξαν στην πίεση των αντιπάλων τους, ειδικά στο Β' ημίχρονο, και πήραν (μόλις) το δεύτερο βαθμό τους τη φετινή σεζόν, στο ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο τους. Ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό με τον Τριάδη και ο Ατρόμητος ισοφάρισε στο 39′ με τον Κωτσόπουλο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, κόντρα στον Ατρόμητο που ξεκίνησε μουδιασμένα και έδωσε χώρο στους γηπεδούχους. Η ομάδα του Τεννέ ευτύχησε μάλιστα να προηγηθεί στο σκορ στο 26ο λεπτό, όταν μακρινό σουτ του Τριάδη, η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Χατζηισαΐα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Μέγερι.

Το γκολ αυτό αφύπνισε τους παίκτες του Ατρόμητου και στο 35′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν. Τότε ο Μπρούνο πλάσαρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Χουάντερσον κατάφερε ν' απομακρύνει και στη συνέχεια ο Λούκιτς έδιωξε σε κόρνερ. Η πίεση των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 39′. Τότε ο Μπρούνο μπήκε στην περιοχή, μετά από ασίστ του Γιαννούλη, σούταρε, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, αλλά πήρε το «ριμπάουντ» ο Κωτσόπουλος, ο οποίος με το γόνατο του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη, πάλι ο Απόλλωνας ξεκίνησε πιο δυνατά και είχε δύο καλά σουτ στα πρώτα λεπτά. Πρώτα με τον Ακόστα στο 55′ και τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Μπετινέλι, το σουτ του οποίου έξω από την περιοχή ανάγκασε τον Μέγερι σε μια εντυπωσιακή απόκρουση. Το ματς στη συνέχεια πέρασε στον έλεγχο του Ατρόμητου, ο οποίος πίεσε την αντίπαλη άμυνα, ψάχνοντας το γκολ της νίκης, αλλά η άμυνα του Απόλλωνα άντεξε και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.

Ο διαιτητής του αγώνα, Γεώργιος Κομίνης, έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Γκίνο, Ελ-Χέλβε, Οριουέλα, Κοντοέ – Μάντσον, Μούγιακιτς, Μπρούνο, Σάκιτς.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Χουάντερσον, Κοντοές, Λούκιτς, Τζανετόπουλος (54′ Ναδάλες), Οριουέλα, Κονέ, Γκίνο, Ακόστα, Μπεντινέλι (89′ Βαφέας), Τριάδης (73′ Ντεφεντερίκο), Ελ-Χέλβε.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι, Κιβρακίδης (46′ Μανούσος), Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Σάκιτς, Μπρούνο, Μάντσον (74′ Βασιλακάκης), Ούμπιδες, Γιαννούλης, Κωτσόπουλος (63′ Μούγιακιτς), Κουλούρης.

Διαβάστε ακόμη...