Ο Σιμόες αποχαιρέτησε ήδη!

Από inpaok.com: Πλέον είναι δεδομένο ότι ο Αντρές Σιμόες φεύγει από την ΑΕΚ. Η διοίκηση της «ένωσης» αποφάσισε να... τελειώσει τον Πορτογάλο μέσο για φέτος (μαζί με τους Μπακασέτα και Λαμπρόπουλο, διότι δεν έχουν συμφωνήσει να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους) και αυτός με δηλώσεις του αποχαιρέτησε την ομάδα.
Πηγή: inpaok.com
Ο Σιμόες αποχαιρέτησε ήδη!

«Αν πω πως δεν είμαι στενοχωρημένος με ό,τι έχει γίνει θα είναι ψέματα», τόνισε μιλώντας σε αθηναϊκή εφημερίδα και πρόσθεσε: «Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Την ΑΕΚ την αγάπησα. Μου έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθώ και να φτάσω εδώ που έφτασα. Είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας μου και είμαι περήφανος γι' αυτό. Όμως, είμαι επαγγελματίας και καταλαβαίνω τι γίνεται. Καταλαβαίνω τη λογική της ΑΕΚ. Το να θέλει να σχεδιάσει την επόμενη μέρα της. Απλά με στενοχωρεί ο τρόπος που έρχεται αυτό το τέλος. Για παράδειγμα στην Πορτογαλία έγραψαν ότι ο Σιμόες και τα άλλα παιδιά φταίνε για όλα, πράγμα που δεν είναι αλήθεια. Έγραψαν και για την ατάκα του προέδρου. Αυτό με στενοχωρεί».

Όσο για το μέλλον του ο Σιμόες είπε: «Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, δεν έχω άλλη επιλογή από το να φύγω. Ήθελα να μείνω, αλλά μετά από όσα συνέβησαν, μου άνοιξαν την πόρτα. Αυτό που θέλω όμως να ξέρουν όλοι είναι το εξής: Σέβομαι απεριόριστα την ΑΕΚ και τον πρόεδρο. Αυτός με έφερε στην ΑΕΚ, από μία μικρή ομάδα της Πορτογαλίας. Με βοήθησε και παρά τα όσα έχουν γίνει θα βοηθήσω και εγώ την ΑΕΚ. Εγώ θα φύγω σαν φίλος».

Διαβάστε ακόμη...