Νέες "βόμβες" Κούγια για Μελισσανίδη!

Από inpaok.com: «Βόμβες» του Αλέξη Κούγια για Δημήτρη Μελισσανίδη κάνοντας λόγο για εκπτώσεις. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ αναφέρθηκε και στον Θωμά Μητρόπουλο.
Πηγή: inpaok.com
Νέες "βόμβες" Κούγια για Μελισσανίδη!

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό notos sports radio και αναφέρθηκε στις αποχωρήσεις των Λαμπρόπουλου, Σιμόες και Μπακασέτα από την ένωση, τονίζοντας μάλιστα, πως «τα λεφτά πρέπει να πηγαίνουν μόνο στην τσέπη του Μελισσανίδη και στους νταραβεριτζήδες».

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ ρωτήθηκε αρχικά για την μάχη του πρωταθλήματος και αν υπάρχει ομάδα που μπορεί ν' απειλήσει τον ΠΑΟΚ κι αφού αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, στη συνέχεια είπε για την Ένωση:

«Στην ΑΕΚ άρχισαν οι εκπτώσεις. Έδιωξε Λαμπρόπουλο, Σιμόες και Μπακασέτα, στην ΑΕΚ όποιος ζητάει λεφτά φεύγει. Τα λεφτά πρέπει να πηγαίνουν μόνο στην τσέπη του Μελισσανίδη και στους νταραβεριτζήδες».

Σε ερώτηση για την ΕΠΟ και αν λύθηκαν τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά την αλλαγή διοίκησης στην ομοσπονδία, είπε: «Στο παρασκήνιο κινείται το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Θωμάς ο Μητρόπουλος ήταν από το 96 μέχρι τώρα, έχει πάρει και κάτι πιτσιρίκια και κάτι μαθητευόμενους».

Όταν δε, ρωτήθηκε για το αν «ο Θωμάς κινεί τα νήματα μέσω ΕΠΟ», απάντησε: «Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και μου έχουν ρίξει και 30.000 ευρώ πρόστιμο. Κοιτάξτε τους διαιτητές που ανέβηκαν και είναι στον πίνακα των διαιτητών. Είδα μια εικόνα και την βοηθό...Δεν είναι ανθρώπινα λάθη αυτά. Δεν είναι ανθρώπινα λάθη. Οι Ενώσεις Δυτικής και Ανατολικής Αττικής. Ο Βαρούχας είναι θαυμαστής του ωραίου φύλου. Ο Βαρούχας παίζει μεγάλο ρόλο».

Διαβάστε ακόμη...