Θα την γλιτώσουν πάλι;

Από sdna.gr: Με πρόστιμο και ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους από έναν ως έξι μήνες κινδυνεύει ο Κώστας Καραπαπάς, για το "ντου" στον διαιτητή Ευαγγέλου. Για εξύβριση η κλήση του σε απολογία...
Πηγή: sdna.gr
Θα την γλιτώσουν πάλι;

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κλήθηκε σε απολογία από το πειθαρχικό όργανο της Superleague, με την κατηγορία που τον βαραίνει να είναι η υβριστική συμπεριφορά -έργω ή λόγω- προς τους: διαιτητή, βοηθούς διαιτητές, παρατηρητή, βοηθό παρατηρητή και τον γιατρό του αγώνα.

Όσο για την ποινή με την οποία κινδυνεύει ο Κώστας Καραπαπάς, σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ:

«Ο αξιωματούχος ομάδας, με δικαίωμα να παρευρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο, που διαπράττει τα αδικήματα που αναφέρονται στις περιπτώσεις β, γ, δ, ε, στ, ζ, η, της παρ. 1 του άρθρου 10 τιμωρείται με χρηματική ποινή από πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ έως σαράντα χιλιάδες (40.000) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο ή τα αποδυτήρια από έναν (1) μήνα έως έξι (6) μήνες ή το ανάλογο διάστημα σε αγωνιστικές ημέρες, εκτός αν η παραβατική του συμπεριφορά εμπίπτει στην διάταξη του άρθρου 19 οπότε του επιβάλλονται οι εκεί προβλεπόμενες ποινές. 3. Η ΠΑΕ, με την οποία συνδέεται ο αξιωματούχος, τιμωρείται με χρηματική ποινή έως ενενήντα χιλιάδες (90.000) ευρώ».

Διαβάστε ακόμη...