"Να αντιδράσουμε"

Από sdna.gr: Στην αντίδραση που θα πρέπει να βγάλει η Τσέλσι στο ματς με τον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από την Τότεναμ, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ολιβιέ Ζιρού.
Πηγή: sdna.gr
"Να αντιδράσουμε"

Ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, όπου τόνισε πως θα πρέπει να αντιδράσουν μετά την ήττα από την Τότεναμ για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Το αποτέλεσμα του Σαββάτου ήταν πολύ απογοητευτικό κόντρα στην Τότεναμ, ο κόουτς ήταν απογοητευμένος με όλους μας. Παρότι είναι δύσκολο να το αποδεχθούμε, θα πρέπει να αντιδράσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Όλοι οι παίκτες στην ομάδα καταλαβαίνουμε την φιλοσοφία του προπονητή και τι θέλει από την ομάδα, ωστόσο πάντα υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση.

Για τον κάθε επιθετικό, είναι καλό το να σκοράρει για την αυτοπεποίθηση του. Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν δεν ήταν η ιδανική μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά είναι δίκαιος ο ανταγωνισμός ανάμεσα σε εμένα και τον Μοράτα για μια θέση στο βασικό σχήμα.

Είμαστε ακόμα στο Νοέμβριο, κάτι που σημαίνει πως υπάρχουν αρκετοί βαθμοί για να παλέψουμε για το πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το Κυριακάτικο παιχνίδι εναντίον της Φούλαμ».

Διαβάστε ακόμη...