Χειρότερη από την ΑΕΚ του Ουζουνίδη, η κ19 της... ΑΕΚ!

Από paok24.com: Στο δρόμο της... μεγάλης ομάδας και η Κ19 της ΑΕΚ!
Πηγή: paok24.com
Χειρότερη από την ΑΕΚ του Ουζουνίδη, η κ19 της... ΑΕΚ!

Καμία νίκη στη φάση των ομίλων του Champions League το σύνολο του Μαρίνου Ουζουνίδη, καμία νίκη και μάλιστα μία "βαριά" συγκομιδή για την Κ19 της ΑΕΚ στο Youth League.

Μία Κ19, που πριν λίγο γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-8 (!) από την αντίστοιχη ομάδα του Άγιαξ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Ο Νουνελι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό, με τον Κουν να κάνει δύο τα τέρματα για τον Άγιαξ στο 24', ενώ ο Νουνελι σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 27'.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Κουν πανηγύρισε κι αυτός το δεύτερο δικό του γκολ και τέταρτο συνολικά για τον Άγιαξ, κάνοντας το 4-0, με τους Ολλανδούς να μπαίνουν δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και να κάνουν το 5-0 στο 48' με τον Γένσεν.

Στο 66', ο Λανσάνα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-6, με τον Κουν να φτάνει στο χατ τρικ στο 76', ενώ ο Τέιλορ "έγραψε" το 0-8 στο 85', με την ΑΕΚ να μειώνει σε 1-8 στο 91ο λεπτό με τον Μπογκντάνι.

Η ήττα αυτή ήρθε να προστεθεί στο... απίστευτο σερί της Κ19 της ΑΕΚ, η οποία μετράει μέχρι στιγμής πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια (Άγιαξ-ΑΕΚ 6-0, ΑΕΚ-Μπενφίκα 1-3, ΑΕΚ-Μπάγερν 0-4, Μπάγερν-ΑΕΚ 2-0, ΑΕΚ-Άγιαξ 1-8) στο Youth League, με απολογισμό 2 γκολ υπέρ και 23 κατά!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Κ19 της Ένωσης στο πρωτάθλημα βρίσκεται στη 2η θέση με 23 πόντους σε έντεκα αγώνες, την ώρα που ο ΠΑΟΚ φιγουράρει στην κορυφή, μετρώντας 28 βαθμούς σε δέκα αγώνες.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...