Η πρώτη...κρίση!

Από inpaok.com: Την πρώτη... κρίση επί ημερών του Μαουρίσιο Σάρι περνάει η Τσέλσι, καθώς η ήττα από την Τότεναμ και κυρίως η πολύ κακή εμφάνιση έφερε «τριγμούς» στο περιβάλλον της ομάδας.
Πηγή: inpaok.com
Η πρώτη...κρίση!

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών, μετά την ήττα στο Λονδρέζικο ντέρμπι, στρέφοντας το βλέμμα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

O Mαουρίσιο Σάρι τόνισε πως η ήττα από τους «Πετεινούς» θα ξυπνήσει την ομάδα του, ζητώντας αντίδραση τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα επερχόμενα παιχνίδια.

O Ολιβιέ Ζιρού τόνισε πως η ομάδα πρέπει να παραμείνει ενωμένη και να «δώσει απαντήσεις» στον αγώνα με τον Δικέφαλο, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και αυτές του Νταβίντ Λουίς.

Ο Εντέν Αζάρ από την πλευρά του συνέστησε να αποφευχθεί ο... πανικός, την ώρα που οι πρώτες φωνές κριτικής για την ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι, έχουν κάνει την εμφάνιση τους.

Μέχρι και ο παλαίμαχος των Λονδρέζων, Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ μίλησε για την κατάσταση της Τσέλσι, τονίζοντας πως μετά από την κακή βραδιά στο Γουέμπλεϊ, πρέπει να επανέλθει με νίκη επί του Δικεφάλου.

Όλα αυτά, λίγα 24ωρα μόνο πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...