Το απίστευτο δρομολόγιο του Τεννέ: Απόλλων, Λαμία, Απόλλων, Λαμία, Απόλλων...

Από sport24.gr : Από το 2013-2014 μέχρι σήμερα, ο 65χρονος τεχνικός, Μπάμπης Τεννές, έχει δουλέψει δύο φορές στη Λαμία, δύο στον Απόλλωνα και τώρα ετοιμάζεται για την τρίτη του θητεία στον πάγκο της "Ελαφράς Ταξιαρχίας".
Πηγή: sport24.gr
Το απίστευτο δρομολόγιο του Τεννέ: Απόλλων, Λαμία, Απόλλων, Λαμία, Απόλλων...

Ο Μπάμπης Τεννές αποτελεί τον αντικαταστάτη του Γιάννη Ματζουράκη στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο 65χρονος τεχνικός θα εργαστεί για τέταρτη φορά στην "Ελαφρά Ταξιαρχία"! Έκανε την αρχή το 1996-1997, ακολούθησε το πέρασμα της σεζόν 2013-2014 και αυτό του 2015-2016.

Το πιο εντυπωσιακό είναι τα προπονητικά του δρομολόγια την τελευταία πενταετία, κατά την οποία έχει δουλέψει μόνο σε δύο ομάδες: Στη Λαμία και στον Απόλλωνα Σμύρνης! Το 2013-2014 κάθισε στην τεχνική ηγεσία της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" σε τέσσερα παιχνίδια στη Super League.

Την επομένη ανέλαβε την ομάδα της Φθιώτιδας, όταν αυτή συμμετείχε στη Football League (έμεινε σε 13 ματς). Το 2015-2016 επέστρεψε στη Ριζούπολη, περίοδο που ο Απόλλων αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία (έμενε σε 18 ματς και παραιτήθηκε, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τη "γκάφα" στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό).

Το 2016-2017 καθοδήγησε τη Λαμία στη Football League, την ανέβασε στη Super League και το 2017-2018 κράτησε τους Φθιωτούς στη μεγάλη κατηγορία. Την εφετινή αγωνιστική περίοδο συνέχισε στην τεχνική ηγεσία, αλλά αποχώρησε μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια. Την Τρίτη (27/11) ανακοινώθηκε ως ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Μπάμπη Τεννέ. Ο κ. Τεννές υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για ενάμιση χρόνο με στόχο να συνεχίσει τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία και ταυτόχρονα να ξεκινήσει από σήμερα το χτίσιμο της ομάδας με βλέμμα στο μέλλον.

Θεωρούμε ότι διαθέτει την εμπειρία και τις γνώσεις για να δημιουργήσει ένα σύνολο με προοπτική που θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες τόσο της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε όσο και της επόμενης σεζόν. Γεννημένος στις 17 Νοεμβρίου 1953, στο παρελθόν έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες, μεταξύ άλλων και στον Απόλλωνα Σμύρνης".

Διαβάστε ακόμη...