"Τελειώνουν" από την ΑΕΚ οι Σιμόες, Μπακασέτας, Λαμπρόπουλος

Από sdna.gr: Δεν πρόκειται να παίξουν ξανά στην ΑΕΚ οι Σιμόες, Λαμπρόπουλος και Μπακασέτας, δηλαδή οι τρεις ποδοσφαιριστές στους οποίους αναφέρθηκε ο Μελισσανίδης στην ομιλία του Σπάτα.
Πηγή: sdna.gr
"Τελειώνουν" από την ΑΕΚ οι Σιμόες, Μπακασέτας, Λαμπρόπουλος

Αυτό προαναγγέλθηκε ουσιαστικά και από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ενόψει της αναμέτρησης με τον Άγιαξ, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά -μεταξύ άλλων- πως «όσα ειπώθηκαν για τα παιδιά δεν σημαίνει ότι αυτά μόνο φταίνε. Δεν κρύβομαι, υπάρχει ευθύνη και σε μένα. Θα μπορούσα να κάνω πράγματα και να πάρω αποφάσεις. Αυτά τα παιδιά έχουν βοηθήσει πολύ την ομάδα αλλά άπαξ και συζητήσαμε και δεν συμφωνήσαμε ήταν καλύτερα το κλαμπ να πάρει αποφάσεις».

Οι δηλώσεις αυτές του Ουζουνίδη «φωτογραφίζουν» τους τρεις συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και πλέον είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο πως μόνο τυπικά μπορούν να θεωρούνται ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Πρέπει να υπενθυμιστεί δε πως είχε προηγηθεί η ομιλία του Μελισσανίδη στους παίκτες, που είχε αναφερθεί ονομαστικά στους τρεις παίκτες λέγοντας: «Όποιος δεν θέλει να είναι στην ομάδα, να μου το πει και να φύγει. Σιμόες, Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας που δεν συμφωνούν για τα συμβόλαια τους ας φέρουν πρόταση τον Γενάρη και να φύγουν».

Η μοναδική περίπτωση να αλλάξει η κατάσταση και οι Μπακασέτας, Λαμπρόπουλος και Σιμόες να ξαναφορέσουν τη φανέλα της ΑΕΚ είναι να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους με τους όρους της ΑΕΚ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...