"Να διορθώσουμε τα λάθη μας στο ματς με τον ΠΑΟΚ"

Από sdna.gr: Δεν ήχησε καλά η ήττα από την Τότεναμ στα αυτιά των παικτών της Τσέλσι, με τον Νταβίντ Λουίζ να στρέφει την προσοχή του στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το Europa League.
Πηγή: sdna.gr
"Να διορθώσουμε τα λάθη μας στο ματς με τον ΠΑΟΚ"

Ο κεντρικός αμυντικός των «μπλε» μίλησε για την ήττα από την Τότεναμ με 3-1 και ανέλυσε τα λάθη που έγιναν, σημειώνοντας πως θα τα διορθώσουν στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το Europa League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος:

«Νομίζω ότι τα πήγαμε εξαιρετικά μέχρι το Σάββατο. Η ήττα από την Τότεναμ ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Δεν παίξαμε καλά και η Τότεναμ παρουσιάστηκε καλύτερη στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να αναγνωρίσουμε ότι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Δεν παίξαμε όπως κάνουμε από την αρχή της σεζόν, δεν είχαμε την κατοχή και τον έλεγχο της μπάλας και γι' αυτό χάσαμε. Θα πρέπει να αναλύσουμε τι πήγε λάθος και να το διορθώσουμε στο επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ. Δεν είμαστε χαρούμενοι γιατί χάσαμε ένα ντέρμπι και θέλουμε να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα.

Τώρα μπροστά μας έχουμε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι, που θέλουμε τη νίκη για να μειώσουμε την διαφορά...».

Διαβάστε ακόμη...