"Όχι στον πανικό"

Από inpaok.com: Η Τσέλσι προσπαθεί να συνέλθει μετά την ηχηρή «σφαλιάρα» από την Τότεναμ, που σήμανε και την πρώτη της ήττα την φετινή περίοδο, αμέσως πριν υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Πηγή: inpaok.com
"Όχι στον πανικό"

Μήνυμα... ανασύνταξης έστειλε από την πλευρά του, ο σταρ της ομάδας, Εντέν Αζάρ, μετά την ήττα στο Γουέμπλεϊ.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, που υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Δικέφαλο, ανέφερε σχετικά:

«Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθούμε. Έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο. Δεν ήταν απλώς η μέρα μας. Έχουμε δείξει από την αρχή της σεζόν ότι είμαστε μια καλή ομάδα, έχουμε ποιοτικούς παίκτες. Δεν συντρέχουν λόγοι για πανικό, απλά πρέπει να ξεχάσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δεν λειτούργησε τίποτα σωστά, όλοι είδαμε πως μετά το 15λεπτο και τα δύο γκολ που δεχτήκαμε από την Τότεναμ, θα ήταν δύσκολο για εμάς να ανατρέψουμε ένα 2-0. Το προσπαθήσαμε αλλά δεν ήταν αρκετό. Ήταν μια κακή ημέρα και πρέπει να προχωρήσουμε. Θέλουμε βαθμούς για να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα. Στην Premier League όλα μπορούν να συμβούν. Την άλλη εβδομάδα μπορούμε να κερδίσουμε την Φούλαμ και άλλες ομάδες να χάσουν βαθμούς...».

Διαβάστε ακόμη...