Δεν πληρώνει ούτε για Λαμπρόπουλο η ΑΕΚ

Η σφιχτή οικονομική πολιτική της ΑΕΚ στις ανανεώσεις συμβολαίων επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά στην περίπτωση του Βασίλη Λαμπρόπουλου.
Πηγή: inpaok.com
Δεν πληρώνει ούτε για Λαμπρόπουλο η ΑΕΚ

Παρά τα τεράστια έσοδα από το Champions League ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν είναι διατεθειμένος «να βάλει το χέρι στην τσέπη» και προτείνει πενιχρά χρήματα στις ανανεώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών.

Μετά τη διαφωνία που προέκυψε στις διαπραγματεύσεις με τους Σιμόες και Μπακασέτα, ήρθε η σειρά του Βασίλη Λαμπρόπουλου να πάρει την «κρυάδα». Στις πρώτες συζητήσεις που έγιναν με τον ατζέντη του διεθνούς αμυντικού προέκυψε σημαντική οικονομική διαφορά.

Προς το παρόν την ΑΕΚ εκπροσωπεί ο Νίκος Λυμπερόπουλος ο οποίος μεταφέρει τις προτάσεις της διοίκησης και αργότερα αν οι συζητήσεις προχωρήσουν την κατάσταση θα πάρει στα χέρια του ο Μελισσανίδης. Ωστόσο τα δεδομένα που υπάρχουν στην πρόταση της ΑΕΚ είναι μια μικρή αύξηση στο ήδη υπάρχον συμβόλαιο του Λαμπρόπουλου, όπως επίσης πενιχρή αύξηση στα πριμ, κάτι που δεν αποδέχεται ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή.

Οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούν σύντομα γιατί ο χρόνος αρχίζει και πιέζει. Ο Λαμπρόπουλος θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί από τον Ιανουάριο και μετά αφού το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ εκπνέει το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη...