Τη γλύτωσε η ΑΕΚ

Από inpaok.com: Μπορεί στο μυαλό των περισσότερων η ΑΕΚ να ήταν το φαβορί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκοί, αλλά η «ένωση» τα.. χρειάστηκε κόντρα στους «πράσινους» και είναι τυχερή που κατάφερε να φύγει με το 0-0 από το ΟΑΚΑ.
Πηγή: inpaok.com
Τη γλύτωσε η ΑΕΚ

Αν σκαλίσει κανείς την... σκαλέτα του ντέρμπι, θα δει πως οι πιο κλασικές ευκαιρίες του ματς, εκεί που απειλήθηκε το τσιμεντωμένο μηδέν ήταν από πλευράς Παναθηναϊκού.

Μία από τον Μακέντα (34') σε φάση που οι πράσινοι έβγαλαν καθαρή κόντρα τρεις εναντίον δυο και άλλη μία από τον Μπουζούκη (66'), ο οποίος από το ύψος του πέναλτι, μόνος απέναντι στον Μπάρκα «ξύρισε» το κάθετο δοκάρι, σουτάροντας ανενόχλητος με το κακό του πόδι, το δεξί.

Όσο κι αν το έψαξε το ματς, ο Ουζουνίδης, ότι παρεμβάσεις κι αν έκανε η ομάδα του ήταν νωθρή, χωρίς φαντασία, χωρίς εξάρσεις. Σχεδόν όλες της οι απειλές ήταν εκτός περιοχής.

Το τέμπο στην ανάπτυξη της ήταν ληθαργικό, πολύ προβλέψιμο. Με τον Λιβάγια σχεδόν εξουδετερωμένο και όλα τα υπόλοιπα δημιουργικά της όπλα (Μπογέ, Μάνταλος, Πόνσε) σε πολύ κακό βράδυ δεν δικαιούνταν τίποτα παραπάνω από τον ένα βαθμό.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Πούγγουρας, Μαυρομάτης, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης (62′ Κάτσε), Μπουζούκης (84′ Μουνιέ), Χατζηγιοβάνης (62′ Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος (81′ Άλεφ), Σιμόες, Μάνταλος, Λιβάγια, Μπογέ (72′ Γκάλο), Πόνσε (78′ Κλωναρίδης).

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...