Ταβάνι δεν υπάρχει, φαβορί για τη νίκη και το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Για την πορεία πρωταθλητισμού του Ατρομήτου, αλλά και για την απόφαση του να πάει στην ομάδα του Περιστερίου αναφέρθηκε σε συνέντευξη του ο πρώτος σκόρερ των «κυανόλευκων» αλλά και της Super League Ευθύμης Κουλούρης.
Πηγή: sdna.gr
Ταβάνι δεν υπάρχει, φαβορί για τη νίκη και το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Συνέντευξη στην εφημερίδα τα «Νέα» έδωσε ο παίκτης του Ατρομήτου Ευθύμης Κουλούρης.

Σε αυτή ο πρώτος σκόρερ της ομάδας των δυτικών προαστίων ο οποίος πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της νίκης της επί του Αστέρα Τρίπολης (3-2) μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα της, αλλά και για το ότι είναι ο πρώτος σκόρερ της Super League μπροστά από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Αρχικά ο παίκτης του Ατρομήτου αναφέρθηκε στην δουλειά που γίνεται στην ομάδα, ενώ παράλληλα τόνισε πως αυτή δεν έχει ταβάνι: «Δεν έχουμε βάλει ταβάνι. Στην αρχή της χρονιάς ο στόχος μας ήταν η πεντάδα. Το ίδιο και τώρα. Ομως ταβάνι δεν υπάρχει. Το ταβάνι μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Εχουμε κάτι πολύ σημαντικό και το νιώθω: σε κάθε ματς πάμε για τους τρεις βαθμούς, ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου».

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα του αναφέρθηκε στην επιλογή του να πάει στον Ατρόμητο, αλλά και για το εάν είναι δικαιωμένος για την επιλογή του αυτή: «Νιώθω 100% δικαιωμένος και είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι ο εαυτός μου, χαίρομαι το ποδόσφαιρο και είμαι σε μια ομάδα που με αγκάλιασε. Το επιζητούσα κι εγώ το καλοκαίρι να πάω κάπου να παίζω. Θα μπορούσα να είμαι στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Αλλά ήθελα να έχω χρόνο συμμετοχής. Να πάρω παιχνίδια. Η ηλικία μου είναι τέτοια που απαιτεί να παίρνω παιχνίδια. Μίλησα με τον Γιαννούλη, τον Χατζηισαΐα, τον Ρισβάνη που τον ξέρω από την Εθνική. Μου είπαν τα καλύτερα. Αλλά σημαντικό ρόλο έπαιξαν ο Αγγελόπουλος και ο Κάναντι. Είχα προσωπική επικοινωνία και με τους δύο, μου έδωσαν να καταλάβω ότι με χρειάζονται και με θέλουν πολύ. Με έκαναν να νιώθω τέλεια».

Ερωτηθείς για το εάν μπορεί ο Ατρόμητος να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, αλλά και την έξοδο του στο Τσάμπιονς Λιγκ απάντησε τα εξής:«Εχουμε δείξει πολύ καλά στοιχεία σαν ομάδα. Κανείς δεν μπορείς να μας απορρίψει όλο αυτό που κάνουμε. Να μας το ακυρώσει. Ερχονται και τα ντέρμπι μπροστά μας, όμως βλέπουμε πως και οι μεγάλες ομάδες έχουν απώλειες. Δεν είναι εύκολο πρωτάθλημα, είναι ανταγωνιστικό. Εμείς δείχνουμε σοβαροί σαν ομάδα. Το όνειρο δεν σταματάει ποτέ και πουθενά. Εχουμε δείξει πως μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και το σίγουρο είναι πως στο τέλος της σεζόν θα είμαστε χαρούμενοι».

Αναφερόμενος στον προπονητή της ομάδας Νταμίρ Κάναντι ο ίδιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αυστριακό κόουτς: «Είναι πρώτα απ' όλα ένας εξαιρετικός άνθρωπος», απαντάει ο Κουλούρης και συνεχίζει. «Εχει δημιουργήσει μια οικογένεια εντός της ομάδας. Και για το αν είναι καλός προπονητής, μιλάνε τα αποτελέσματα για εκείνον. Είναι ακόμα στο ξεκίνημά του και εύχομαι να συνεχίσει έτσι».

Σε ερώτηση για το εάν ήταν στις επιλογές του Ομοσπονδιακού τεχνικού Μίκαελ Σκίμπε για τα παιχνίδια του Nations League αλλά και για την εθνική ομάδα απάντησε τα εξής: «Η Εθνική ήταν ένας ακόμα λόγος για να έρθω στον Ατρόμητο. Θέλω να κρατήσω τη θέση μου σε αυτή. Εχουμε κάποια άσχημα αποτελέσματα, ελπίζω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Για να το χαρούμε όλοι μας. Πρέπει να αλλάξει όλο αυτό του τελευταίου καιρού. Εχουμε συνηθίσει σε άλλες καταστάσεις. Υπάρχει ταλέντο στην Εθνική και νομίζω ότι θα το γυρίσουμε».

Ολοκληρώνοντας τα λεγόμενα του δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο προσεχές ντέρμπι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί. Και για τη νίκη και για το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και είναι σημαντικό που το κάνει με Ελληνες. Αλλά θεωρώ ότι θα νικήσει ο ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...