Επέστρεψε και στοχεύει ψηλά

Λίγο πριν την σέντρα της αναμέτρησης κόντρα στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, το paokfc.gr σας παρουσιάζει το προφίλ του αποψινού αντιπάλου του Δικεφάλου.
Πηγή: paokfc.gr
Επέστρεψε και στοχεύει ψηλά

Η προηγούμενη τετραετία ήταν η πιο δύσκολη στην ιστορία της ομάδας. Χρειάστηκαν δύο χρόνια στη Football League 2 και άλλα δύο στη Football League, μέχρι ο Άρης να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία και πλέον θέλει να εδραιώσει τη θέση του κάνοντας όνειρα για τα υψηλά βαθμολογικά στρώματα και την έξοδο στην Ευρώπη.Την περσινή σεζόν ο στόχος επετεύχθη και οι Κιτρινόμαυροι πανηγύρισαν τον προβιβασμό τους στη Super League τερματίζοντας στη δεύτερη θέση πίσω από τον πρωταθλητή της Football League, ΟΦΗ.

Παρά την αγωνιστική επιτυχία λίγα πράγματα έμειναν να θυμίζουν την ομάδα που πήρε την άνοδο.Η πρώτη και σημαντικότερη αλλαγή είχε να κάνει με την τεχνική ηγεσία. Ο πολύ έμπειρος Πάκο Ερέρα, ένας τεχνικός που έχει κερδίσει την εκτίμηση του ισπανικού ποδοσφαίρου, ήταν ο εκλεκτός του Θόδωρου Καρυπίδη.Το ρόστερ υπέστη σχεδόν ολικό λίφτινγκ. 18 παίκτες αποχώρησαν κι άλλοι τόσοι ήρθαν στη θέση τους.

Οι μεταγραφικές κινήσεις αφορούσαν παίκτες γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας με τους Κωνσταντινίδη, Γιουνές, Ντιγκινί, Ναζλίδη, Σιώπη και Μαρτίνεζ να προσδίδουν εμπειρία και ποιότητα.Παράλληλα, ο Άρης εισήγαγε και κάποια νέα πρόσωπα στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη.

Τα ονόματα που ξεχώρισαν και έχουν ήδη καταθέσει τα διαπιστευτήριά τους έως τώρα είναι αρκετά. Μπρούνο Γκάμα και Ματέο Γκαρσία έχουν αναλάβει το επιθετικό κομμάτι, ο Κουέστα προσδίδει σιγουριά κάτω από τα δοκάρια, οι Βέλεθ και Μαβράι συνθέτουν ένα δυνατό δίδυμο στα στόπερ ενώ οι Ματίγια και Κολάσο είναι οι συνδετικοί κρίκοι των γραμμών της ομάδας.Η έως τώρα πορεία της ομάδας κρίνεται επιτυχημένη. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν 12 βαθμούς σε έξι αγώνες, έχοντας επικρατήσει των ΑΕΛ, Λεβαδειακού και Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας και της Λαμίας εκτός, ενώ έχουν γνωρίσει δύο εκτός έδρας ήττες από ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...