Γιατράς: “Είμαι απογοητευμένος”

Απο basketa.gr : O προπονητής του Προμηθέα Πάτρας δεν αναζήτησε δικαιολογίες για την ήττα της ομάδας του στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: basketa.gr
Γιατράς: “Είμαι απογοητευμένος”

Έκανε λόγο για “τραγικά ποσοστά” μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε απογοητευμένος και στάθηκε ιδιαίτερα στη μεγάλη διαφορά που έχει επιφέρει η παρουσία της ομάδας στην Ευρώπη.

“Με τα ποσοστά που είχαμε δεν μπορούσαμε να δείξουμε κάτι. Ήμασταν τραγικοί. Χάσαμε λέι απ, σουτ μόνο μας. Παλεύουμε μόνοι μας, η ομάδα προσπαθεί να βρει τα πατήματα της. Παίζαμε με μία εξαιρετική ομάδα. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει”.

Στη συνέχεια έκανε λόγο για το πρόγραμμα, βάζοντας στην “κουβέντα” και την παρουσία στην Ευρώπη του Προμηθέα: “Είχαμε την ατυχία ότι αρχίσαμε με εκτός έδρας ματς με Κολοσσό και Οστάνδη. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Παλέψαμε για να φτάσουμε εδώ και να παίξουμε στην Ευρώπη. Είμαι απογοητευμένος. Βλέπω πράγματα που δεν τα πιστεύω, δεν έχουμε χρόνο όμως για προπόνηση. Δεν παίζουμε ούτε στο 20%. Ακόμη και στα ματς που κερδίζουμε, δεν παίζουμε μπάσκετ. Ψάχνουμε να βρούμε τα πατήματα και τη χημεία μας. Ζούμε για πρώτη φορά αυτή τη διαδικασία. Έχουμε έμπειρους παίκτες. Δεν είναι πρόβλημα η σωματική κούραση, αλλά η πνευματική. Έχουμε περισσότερο χρόνο να προετοιμάσουμε το παιχνίδι της Ευρώπης από εκείνο της Ελλάδας. Αυτές είναι οι συνθήκες. Μου έλεγαν ότι αρέσει στους παίκτες να παίζουν διπλά παιχνίδια. Εγώ νιώθω ταλαιπωρημένος και κουρασμένος και είμαστε ακόμη στην αρχή”.

Διαβάστε ακόμη...