Πάει στο CAS η ΑΕΚ για την ποινή

Από sdna.gr: Στο CAS προτίθεται να προσφύγει η ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την απόρριψη της έφεσής της από το Δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ.
Πηγή: sdna.gr
Πάει στο CAS η ΑΕΚ για την ποινή

Όπως διαβάσατε προηγουμένως, η έφεση των κιτρινόμαυρων για την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών και των δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, για τα όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, απορρίφθηκε από το Δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ.

Δυνατότητα προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ή σε άλλο πειθαρχικό όργανο εντός Ελλάδας δεν υπάρχει (πλέον) και όπως αναφέρει το άρθρο 24, παράγραφος 5, του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ... «Οι αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων δύνανται να προσβληθούν στο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) στην Λωζάννη της Ελβετίας, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στον δικονομικό Κανονισμό λειτουργίας του».

Έτσι, στην Ένωση σκοπεύουν να προσφύγουν στο CAS, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια που έχουν στη διάθεσή τους

Στο CAS προτίθεται να προσφύγει η ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την απόρριψη της έφεσής της από το Δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ.

Όπως διαβάσατε προηγουμένως, η έφεση των κιτρινόμαυρων για την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών και των δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, για τα όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, απορρίφθηκε από το Δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ.

Δυνατότητα προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ή σε άλλο πειθαρχικό όργανο εντός Ελλάδας δεν υπάρχει (πλέον) και όπως αναφέρει το άρθρο 24, παράγραφος 5, του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ... «Οι αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων δύνανται να προσβληθούν στο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) στην Λωζάννη της Ελβετίας, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στον δικονομικό Κανονισμό λειτουργίας του».

Έτσι, στην Ένωση σκοπεύουν να προσφύγουν στο CAS, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια που έχουν στη διάθεσή τους

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...