«Είναι αγώνας… έξι βαθμών»

sdna.gr Ο Πάκο Ερέρα μίλησε στο ARIS FC TV για το επικείμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι είναι αγώνας... έξι βαθμών, αλλά και πως σημαντική θα είναι και η παρουσία του κόσμου.
Πηγή: sdna.gr
«Είναι αγώνας… έξι βαθμών»

Ο Ισπανός τεχνικός του Άρη αρχικά ρωτήθηκε για το ντέρμπι, το «el clasico» της Θεσσαλονίκης σε σύγκριση με το αντίστοιχο της Ισπανίας ανάμεσα στην Μπαρτσελόν α και την Ρεάλ, από πλευρά ατμόσφαιρας, λέγοντας «Οι πληροφορίες που έχω συγκεντρώσει, οι εικόνες που έχω δει μου λένε ότι εδώ θα είναι ένα πιο θερμό παιχνίδι. Στην Ισπανία το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ το ζούνε σε όλη την χώρα, εδώ τα πράγματα είναι πιο συγκεκριμένα, συγκεντρωμένα στην Θεσσαλονίκη όπου το ζουν πολύ έντονα.

Αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε καλά, να πετύχουμε τον στόχο μας και να είναι μία γιορτή για όλους».

Αναφορικά για το αήττητο στο «Κλ. Βικελίδης» και αν αυτός είναι ένας διαφορετικός αγώνας σε σχέση με τους προηγούμενος εντός έδρας είπε: «Είναι πολύ σημαντικό να έχεις κερδίσει όλα τα παιχνίδια μέσα στην έδρα σου, σου δίνει τρομερή αυτοπεποίθηση. Επίσης είναι σημαντική και η παρουσία του κόσμου μας.

Αυτοί οι αγώνες όμως είναι διαφορετικοί από τους υπόλοιπους, δεν υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα. Είναι αγώνες σημαντικοί και κρίσιμοι και πρέπει να τα καταφέρουμε» και πρόσθεσε: «Δεν είναι ένα απλό παιχνίδι τριών βαθμών, είναι ένας αγώνας έξι βαθμών. Είναι πολύ σημαντική αναμέτρηση, ο κόσμος μας περιμένει να το κερδίσουμε, θέλουμε να το κερδίσουμε. Μία νίκη μέσα στην έδρα μας θα μας δώσει και αυτοπεποίθηση που ζητάμε για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του για να κερδίσουν σύμφωνα με τον Πάκο Ερέρα; «Το πιο σημαντικό είναι να τρέξουμε πολύ, να τρέξουμε περισσότερο από τον αντίπαλο. Δεν αρκεί μόνο να τρέξουμε, αλλά πρέπει να τρέξουμε για κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Να έχουμε την κατοχή της μπάλα και να κυνηγήσουμε το γκολ» τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Διαβάστε ακόμη...