Μία αγωνιστική στον Φορτούνη!

gazzetta.gr Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε τιμωρία μίας αγωνιστικής στον Κώστα Φορτούνη παρά τη μεταμέλεια που επέδειξε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.
Πηγή: gazzetta.gr
Μία αγωνιστική στον Φορτούνη!

Μπορεί να ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του στο ματς με την ΑΕΚ, λέγοντας ότι δεν του άρεσε η εικόνα του αλλά την ποινή της μίας αγωνιστικής δεν τη γλίτωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Β) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ): «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ' αριθμ. πρωτ. 32889/12-10-2018 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 17ης-10-2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ' άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»: ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού ογδόντα (80,00) ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...