Έκθεση ΕΛ.ΑΣ: «Οπαδός του Ολυμπιακού πάτησε με μηχανάκι αστυνομικό»!

Από sdna.gr: Το SDNA αποκαλύπτει την έκθεση της Αστυνομίας για τον αγώνα Πανιωνίου-Ολυμπιακού, στην οποία αναφέρεται ένα... πρωτοφανές περιστατικό!
Πηγή: sdna.gr
Έκθεση ΕΛ.ΑΣ: «Οπαδός του Ολυμπιακού πάτησε με μηχανάκι αστυνομικό»!

Συνέβη και αυτό στα ελληνικά γήπεδα ή μάλλον για την ακρίβεια έξω από αυτά.

Οπαδός του Ολυμπιακού στην προσπάθεια του να αποφύγει τη σύλληψη, χτύπησε με το μηχανάκι του αστυνομικό αλλά στο τέλος, δεν γλίτωσε τις χειροπέδες.

Το απίστευτο περιστατικό, όπως αποκαλύπτει το SDNA, συνέβη μετά το τέλος του αγώνα Πανιώνιος - Ολυμπιακός για την 4η αγωνιστική της Super League, τη Δευτέρα (24/9).

»Περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού», σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην έκθεση της ΕΛ.ΑΣ, «κινήθηκαν προς την οδό Αγίου Ανδρέου όπου ήταν φίλαθλοι του Πανιωνίου και συνεπλάκησαν πετώντας πέτρες και αντικείμενα με διμοιρία της ΥΑΤ, που τους απώθησε από το σημείο κάνοντας δικαιολογημένη χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης».

Ο συγκεκριμένος οπαδός... «συνελήφθη από αστυνομικούς γιατί ενώ οδηγούσε δίκυκλο όχημα, κατά την προσπάθεια του να αποφύγει τη σύλληψη για την επίθεση στην διμοιρία, επέπεσε με αυτό επί ενός αστυνομικού, τραυματίζοντας τον στην αριστερή κνήμη με το ανοιγμένο "σταντ" του δικύκλου του» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, στην έκθεση της Αστυνομίας.

Για την ιστορία ο Ολυμπιακός δεν κλήθηκε ποτέ σε απολογία αφού το σημείο δεν είναι «εν γένει χώρος του γηπέδου».

Επίσης, στην έκθεση της Αστυνομίας αναφέρεται ότι «σύμφωνα με τον υπεύθυνο ασφαλείας του Πανιωνίου, φίλαθλοι του Ολυμπιακού προξένησαν φθορές σε 200 καθίσματα της Θύρας 1 ενώ προέβησαν σε φθορές παίρνοντας αναψυκτικά, νερά κ.α. αντικείμενα». Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Υπ/ση αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους.

Ο δε Πανιώνιος, τιμωρήθηκε από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League με πρόστιμο 12.000 ευρώ για τρία καπνογόνα και 20 πυρσούς που άναψαν οι οπαδοί του.

Διαβάστε ακόμη...