«Δύσκολος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ, νίκη για τον κόσμο μας»

Από paok24.com: Τις σκέψεις του για τη σημερινή "μάχη" στο "Γ. Καραϊσκάκης" (20:30) εξωτερίκευσε ο Γιάγκος Βούκοβιτς.
Πηγή: paok24.com
«Δύσκολος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ, νίκη για τον κόσμο μας»

Ο Σέρβος στόπερ του Ολυμπιακού, μιλώντας στην εφημερίδα "Real News" είπε: «Είναι ένα ματς που όλοι μας γνωρίζουμε τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Έχουμε αρχίσει το πρωτάθλημα εξαιρετικά, με τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και θα κοιτάξουμε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς τον στόχο μας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλουμε να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην κορυφή.

Είμαστε σίγουροι πως σε αυτή μας την προσπάθεια, για μια ακόμη φορά, θα είναι δίπλα μας ο κόσμος μας. Θέλουμε να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ και για τον κόσμο μας, γι΄ αυτούς που θα έρθουν στο γήπεδο, για όλους. Μια νίκη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα είναι και ό,τι καλύτερο για την ψυχολογία μας ενόψει της συνέχειας και των αγώνα με Μίλαν και ΑΕΚ.

Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κοιτάξουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και στο τέλος του αγώνα να πανηγυρίσουμε μια ακόμη νίκη. Θέλουμε πολύ αυτόν τον αγώνα και πιστεύω πως είμαστε και κατάλληλα προετοιμασμένοι. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και να κάνουμε άπαντες χαρούμενους. Χρειάζεται προσπάθεια μέχρι το τελευταίο λεπτό, το διαπιστώσαμε και στις δύο τελευταίες μας νίκες στο πρωτάθλημα. Δεν τα παρατήσαμε και γι΄ αυτό δικαιωθήκαμε με τα γκολ και τους έξι βαθμούς που μας έχουν φέρει μόνους πρώτους. Και εδώ θέλουμε να παραμείνουμε»

Διαβάστε ακόμη...