Αποθέωση για Σάρι!

Από paok24.com: Το κλίμα από τα αποδυτήρια της Τσέλσι είναι σαφώς καλύτερο συγκριτικά με πέρσι ενώ ήδη με το «καλημέρα» ο Μαουρίσιο Σάρι έχει κερδίσει τους ποδοσφαιριστές του.
Πηγή: paok24.com
Αποθέωση για Σάρι!

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε για εκείνον ο Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο των Λονδρέζων έμοιαζε... ξένο σώμα!Η έλευση του Σάρι στην Τσέλσι άλλαξε τις ισορροπίες και κομβικοί ποδοσφαιριστές δείχνουν χωρίς αμφιβολία ένα καλύτερο πρόσωπο.

«Ο Σάρι έχει ένα από τα πιο σημαντικά προσόντα για εμένα. Αγαπάει αυτό που κάνει και όταν αγαπάς κάτι σε κάνει χαρούμενο. Πιστεύω πολύ σε αυτή τη φιλοσοφία και πιστεύω ότι είναι ένας εξαιρετικός προπονητής.

Του αρέσει να παίζουμε με κάτω την μπάλα και του αρέσει να βγάζουμε ένταση στα ματς. Δουλεύει πολύ με τις λεπτομέρειες και μας δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες πριν από κάθε ματς.

Κάθε εβδομάδα προσπαθεί να βγάλει το καλύτερο πλάνο, για να «χτυπήσουμε» τον εκάστοτε αντίπαλο και αυτό είναι πολύ καλό γιατί δείχνει ότι η ομάδα έχει ένα πλάνο», ανέφερε ο Βραζιλιάνος αμυντικός.

Διαβάστε ακόμη...