Συζήτηση για τις Β’ ομάδες

Από inpaok.com: Αρκετές ομάδες της Super Leagueσκέφτονται το ενδεχόμενο συμμετοχής τους με δεύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα της Football League. Αυτό είναι κάτι που θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί σε επόμενο διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού, όμως είναι αλληλένδετο και με τη δικαστική διαμάχη ΕΠΟ – Λίγκας στο Διαιτητικό Δικαστήριο για το θέμα της προκήρυξης.
Πηγή: inpaok.com
Συζήτηση για τις Β’ ομάδες

Όπως αποφάσισε σήμερα (6/9) η Εκτελεστική Επιτροπή ΕΠΟ, θα παραμείνει σε εκκρεμότητα ένα κομμάτι της προκήρυξης της Football League, μέχρι να αποφασίσουν στη Super League, αν θα συμμετάσχουν με τις δεύτερες ομάδες τους στη δεύτερη κατηγορία τη σεζόν 2019-20, με την επικείμενη αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων.

Με την αναδιάρθρωση που θα γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η νέα Football League θα είναι η τρίτη κατηγορία, με την συμμετοχή 12 ομάδων και η δεύτερη επαγγελματική κατηγορία θα έχει 12 ομάδες και θα πάρει το όνομα Super League 2. Εν αναμονή των εξελίξεων και των αποφάσεων που θα παρθούν, καθώς υπάρχουν ακόμα αρκετά ανοικτά μέτωπα.

«Οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων της Football League και της Γ΄ Εθνικής, στο άρθρο που αναφέρεται στη δημιουργία της Football League περιόδου 2019-20, θα επικαιροποιηθούν και επικυρωθούν μετά τη λήψη οριστικής απόφασης από τη Super League, αναφορικά με τη δυνατότητα συμμετοχής των β΄ ομάδων των ΠΑΕ στο πρωτάθλημα αυτό. Σε αντίθετη περίπτωση θα προβλεφθεί η άνοδος τεσσάρων (4) από τους οκτώ (8) δευτεραθλητές της Γ' Εθνικής, με βάση όσα προβλέπει ο Κ.Α.Π.», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Διαβάστε ακόμη...