Αποσύρεται από συζητήσεις και χορηγία για την ΠΑΕ Άρης ο Τομ Παπαδόπουλος!

Από sdna.gr: Ερωτηματικά προκαλεί η ξαφνική απόφαση απόσυρσης κάθε ενδιαφέροντος, αλλά και της χορηγίας που έδινε στην ΠΑΕ Άρης, του ομογενή επιχειρηματία Τομ Παπαδόπουλου.
Πηγή: sdna.gr
Αποσύρεται από συζητήσεις και χορηγία για την ΠΑΕ Άρης ο Τομ Παπαδόπουλος!

Λίγο μετά το φιλικό του Άρη στην Ξάνθη, όπου οι "κιτρινόμαυροι" επικράτησαν με 0-1 με γκολ του Γιουνές, από το στενό περιβάλλον του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία και συγκεκριμένα από τον συνεργάτη του, Στάθη Καραντώνη, εστάλη το συγκεκριμένο μήνυμα.

"Εκ μέρους της πλευράς του υποψηφίου επενδυτή – χορηγού της ΠΑΕ Άρης κύριου Παπαδόπουλου ανακοινώνεται ότι διακόπτεται οιονδήποτε συνομιλία περί εξαγοράς πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Άρης Και χορηγίας προς αυτήν.

Η πλευρά του κύριου Παπαδόπουλου θα προβεί σε αναλυτική ανακοίνωση με την έλευση του κύριου Σακίεβιτς στην πόλη μας τις προσεχείς ημέρες".

Η κίνηση αυτή και κυρίως το timing προκάλεσαν προβληματισμό στον κόσμο, ενώ αναμένονται με ενδιαφέρον οι πιο αναλυτικές ανακοινώσεις και διευκρινίσεις από πλευράς Παπαδόπουλου, που είναι γνωστό ότι πρόσφατα είχε κάνει πρόταση εξαγοράς της ΠΑΕ Άρης από τον Θόδωρο Καρυπίδη αλλά με πλάνο που δεν ικανοποίησε τον ιδιοκτήτη εμπεριέχοντας πολλές δόσεις...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...