Επίσημο: Στη Γάνδη ο Οτζίτζα!

Από sdna.gr: Παίκτης της Γάνδης είναι και επισήμως από το απόγευμα του Σαββάτου ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, με τη βελγική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό.
Πηγή: sdna.gr
Επίσημο: Στη Γάνδη ο Οτζίτζα!

Ένα ένα παίρνουν το δρόμο τους τα ανοιχτά θέματα στον Ολυμπιακό. Από το απόγευμα του Σαββάτου, παρελθόν αποτελεί και τυπικά από τους «ερυθρόλευκους» ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στη Γάνδη ελευθερώνοντας... χώρο και χρήμα στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Η βελγική ομάδα ήταν αυτή που ενδιαφέρθηκε πιο έντονα για τον 29χρονο χαφ το τελευταίο διάστημα και τελικά έφτασε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την αγορά του. Ο πρώην πλέον παίκτης του Ολυμπιακού υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα, ενώ πήρε και το νούμερο 8 στη φανέλα. Οι Βέλγοι φυσικά δεν έκαναν λόγο για το οικονομικό μέρος της συμφωνίας, ωστόσο με δεδομένο ότι οι Πειραιώτες πλήρωσαν 2,5 εκατ. ευρώ για τον αποκτήσουν από τη Λέγκια Βαρσοβίας το παρασμένο καλοκαίρι, εκτιμάται ότι το νέο deal με τους Βέλγους είναι κοντά σε αυτό το ποσό.

Πλέον, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ξεφορτώθηκε έναν μεγάλο οικονομικό βραχνά με το βαρύ συμβόλαιο του Βέλγου μέσου, πλέον μπορεί να κινηθεί στην αγορά πιο άνετα για την απόκτηση του βασικού του κεντρικού χαφ για τη νέα σεζόν, με τον Βραζιλιάνο, Γουίλιαν Αράο, της Φλαμένγκο να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Διαβάστε ακόμη...