«Απάντησε» στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Η «μάχη» ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό για το θέμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου συνεχίζει να μαίνεται, με τους Ερυθρόλευκους ν' απαντούν στην τοποθέτηση της Ένωσης. Από sdna.gr: Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, η εκδίκαση της προσφυγής της ΑΕΚ κατά του Ολυμπιακού και του Χριστοδουλόπουλου αναβλήθηκε, έπειτα από αίτημα της ομάδας του Πειραιά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ΑΕΚ να τοποθετηθεί επί του θέματος, διερωτώμενη «Τι φοβάται ο Ολυμπιακός;».
Πηγή: sdna.gr
«Απάντησε» στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Πριν από λίγο, ωστόσο, ήρθε νέα τοποθέτηση των Ερυθρόλευκων, οι οποίοι θέλουν να μάθουν για ποιο λόγο δεν πήγε το συμβόλαιο του παίκτη στο δικαστήριο η Ένωση, κατηγορώντας την πως είναι ιδιαιτέρως ομιλιτική μόνο μέσω διαρροών και όχι στις αίθουσες του δικαστηρίου:

Αναλυτικά, η θέση του Ολυμπιακού:

«Η ΑΕΚ είναι πολύ ομιλητική στις διαρροές, αλλά στην εκδίκαση ήταν σιωπηλή. Οι δικηγόροι του Ολυμπιακού ήταν δύο όπως και οι δικηγόροι της ΑΕΚ.

Όπως, όμως, είναι φυσικό είχε δύο δικηγόρους και η πλευρά του παίκτη. Και η ΑΕΚ το ξέρει ή θα έπρεπε να το ξέρει. Καλές οι διαρροές-παρολες, αλλά το συμβόλαιο πού είναι;

Για να τελειώνουμε με το θέμα το μόνο νόμιμο και επικυρωμένο συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου είναι αυτό του Ολυμπιακού.

Επίσης, καταθέσαμε προσφυγή για να τιμωρηθεί η ΑΕΚ, αφού όλες οι απαράδεκτες ενέργειές της σχετικά με το ζήτημα αυτό προσβλέπουν στο να παραβιαστεί το μόνο νόμιμο συμβόλαιο που υπάρχει και είναι αυτό μεταξύ του Λάζαρου και του Ολυμπιακού».

Διαβάστε ακόμη...