«Προτιμώ να παίξω πόλο, παρά να πάω στην ΑΕΚ»

Από paok24.com: Τι κι αν στην ΑΕΚ προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους στην υπόθεση του Ούγκο Κάιπερς, ο 21χρονος αδειάζει με νέες δηλώσεις του την Ένωση και σημειώνει χαρακτηριστικά πως προτιμάει να παίξει πόλο, παρά να πάει εκεί!
Πηγή: paok24.com
«Προτιμώ να παίξω πόλο, παρά να πάω στην ΑΕΚ»

Το... σήριαλ της μετακίνησης του Κάιπερς στην ΑΕΚ καλά κρατεί, με τον άσο του Εργοτέλη να μοιάζει αποφασισμένος να μην φορέσει την φανέλα των "κιτρινόμαυρων" καθώς δεν θέλει ούτε να ακούει για ΑΕΚ.

Όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα gazzeta.gr: «Το έχω πει και θα το ξαναπώ πως δεν πρόκειται να παίξω ποτέ για την ΑΕΚ ό,τι και αν συμβεί. Είναι όχι μόνο 100% σίγουρο αλλά 500% αυτό! Προτιμώ να παίξω πόλο, παρά να πάω στην ΑΕΚ.

Είχα από την αρχή μια περίεργη διαίσθηση και είμαι χαρούμενος που δεν συμφώνησα να αγωνιστώ στην ΑΕΚ. Νιώθω συμπάθεια για τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν αισθάνομαι το ίδιο για την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι πως ότι και αν γίνει, αφορά την συμφωνία του Εργοτέλη με την ΑΕΚ και δεν έχω δώσει, ούτε θα δώσω ποτέ την συγκατάθεση μου για να να ενεργοποιηθεί».

Διαβάστε ακόμη...