Νέα ξεφτίλα για ΑΕΚ!

«Βόμβες» από Κάϊπερς και τον μάνατζερ του για την πρόταση που τους έγινε για συνεργασία από την ΑΕΚ.
Πηγή: paok24.com
Νέα ξεφτίλα για ΑΕΚ!

Τελικά, είναι όντως διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ... Μία ομάδα που λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση ενός «χάρτινου» πρωταθλήματος όχι μόνο βλέπει να φεύγουν βασικά της στελέχη συμπεριλαμβανομένου του προπονητή που την οδήγησε σε αυτό, αλλά δεν μπορεί να «κλείσει» ούτε ποδοσφαιριστή από τη Football League!

Ο λόγος φυσικά για τον 20χρονο επιθετικό του Εργοτέλη Ούγκο Κάϊπερς ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες εμφανιζόταν πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο νεαρός παίκτης με δηλώσεις του σε βελγική ιστοσελίδα δήλωσε τα εξής: «Δεν θα πάω στην ΑΕΚ! Η πρότασή της δείχνει έλλειψη σεβασμού σε μένα, στον πατέρα μου και τον μάνατζέρ μου! Δεν έχω πρόβλημα να μείνω άλλον έναν χρόνο στον Εργοτέλη, άλλωστε η μεταγραφική περίοδος μόλις ξεκίνησε».

Από την πλευρά του ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή τα... χώνει και αυτός στην ΑΕΚ αποκαλύπτοντας: «Ο Ούγκο πιέστηκε από τον Εργοτέλη και την ΑΕΚ για να υπογράψει σε μια ομάδα που δεν ήθελε να πάει. Η πρόταση της ΑΕΚ δεν ήταν ενδιαφέρουσα. Η διοίκηση της ΑΕΚ έδειξε απίστευτη αλαζονεία, παρότι ο Ούγκο πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν. Το αμέσως επόμενο διάστημα αρκετές ομάδες θα χτυπήσουν την πόρτα του Εργοτέλη για τον Κάιπερς. Ολες οι επιλογές είναι ανοιχτές, εκτός από αυτήν της ΑΕΚ. Η συγκεκριμένη είναι η μοναδική ομάδα που δεν πρόκειται να πάει».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...