Συμφωνία ΑΕΚ - Ουζουνίδη για δύο χρόνια

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα είναι ο διάδοχος του Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ - Συμφωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για διετές συμβόλαιο.
Πηγή: sdna.gr
Συμφωνία ΑΕΚ - Ουζουνίδη για δύο χρόνια

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της λήξης συνεργασίας με τον Μανόλο Χιμένεθ, η «Ένωση» συμφώνησε με τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Aπομένει πλέον η επίσημη ανακοίνωση από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ για την πρόσληψη του 49χρονου Εβρίτη τεχνικού.

Μαζί με τον Ουζουνίδη θα... μετακομίσουν στα Σπάτα ο επί σειρά ετών βοηθός του και πρώην ποδοσφαιριστής της Ένωσης Μπλεντάρ Κόλα, ένας γυμναστής (στους «πράσινους» είχε τον Νίκο Γιάγκου) και ένας αναλυτής. Παραμένει προπονητής τερματοφυλάκων ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης.

Σχεδόν δύο χρόνια έπειτα από τη σύντομη παρουσία του Στέλιου Μανωλά στον πάγκο της ΑΕΚ, η οποία συνδυάστηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2016, ένας Έλληνας προπονητής αναλαμβάνει και πάλι τα ηνία του συλλόγου, ενώ μεσολάβησαν οι Τιμούρ Κετσπάγια, Ζοζέ Μοράις και βέβαια ο Μανόλο Χιμένεθ.

Η πολύ καλή δουλειά του Μαρίνου Ουζουνίδη τόσο στον Πανιώνιο την σεζόν 2015-16 όσο και στον Παναθηναϊκό υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες εργασίας από τον Δεκέμβριο του 2016 δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με αποτέλεσμα να κριθεί ο καταλληλότερος άνθρωπος για να αντικαταστήσει τον Χιμένεθ και να αναλάβει να διατηρήσει την Ένωση στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Στα Σπάτα ο παλαίμαχος διεθνής κεντρικός αμυντικός θα συναντήσει αρκετούς... γνωστούς, καθώς στο παρελθόν έχει συνεργαστεί στον Παναθηναϊκό με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Νίκο Λυμπερόπουλο, τους Νίκλας Χουλτ, Βίκτωρα Κλωναρίδη, αλλά και μέλη του ιατρικού επιτελείου.

Διαβάστε ακόμη...