Ο Μελισσανίδης κράζει τον Λάζαρο

Στην ΑΕΚ υπάρχει εκνευρισμός με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.
Πηγή: inpaok.com
Ο Μελισσανίδης κράζει τον Λάζαρο

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν έξαλλος με τη στάση του διεθνή παίκτη ξεκαθαρίζοντας στους συνεργάτες του πως ο παίκτης δεν ταιριάζει στις ηθικές αρχές της ΑΕΚ (σ.σ.: τις ποιες αρχές;;;), λέγοντας επίσης: «να βγει να πει ποιος τον απείλησε»!

Επίσης σύμφωνα με αθηναϊκά ΜΜΕ έλεγε ότι ο παίκτης για λόγους σεβασμού δεν του κάνει και έτσι δεν έχει θέση στην ΑΕΚ.

«Όταν κάποιος δεν σέβεται την υπογραφή του, δεν μου κάνει σαν άνθρωπος. Δεν πά' να είναι και ο Μέσι. Όποιος δεν συμβαδίζει με τις ηθικές αρχές του κλαμπ, δεν μας κάνει. Τελεία και παύλα».

Σε αυτήν την περίπτωση ο Δημήτρης Μελισσανίδης θύμισε λίγο Ιωάννη Μελισσανίδη και έκανε μια... κωλοτούμπα.

Οι ηθικές αρχές της ΑΕΚ έδειξαν φέτος να έχουν μια περίεργη «ελαστικότητα» στην Τούμπα, όταν οι παίκτες της με εντολή προέδρου (σύμφωνα και με δηλώσεις) δε βγήκαν να ολοκληρώσουν το παιχνίδι αλλά δήλωσαν δήθεν τρομοκρατημένοι. Οι ηθικές αρχές της ΑΕΚ αποδείχθηκαν εκεί χάρτινες, όπως και ο τίτλος που έκλεψαν από τον ΠΑΟΚ...

Ακόμη ο Μελισσανίδης σύμφωνα με ΜΜΕ της Αθήνας ανέφερε: «Όποιον ποδοσφαιριστή θέλουμε να τον κρατήσουμε, τον κρατάμε. Στην περίπτωσή του το θέμα φυσικά δεν ήταν οικονομικό. Εκτός κι αν πιστεύει κάποιος ότι η ΑΕΚ δεν μπορούσε να του δώσει 150 ή 200.000 ευρώ περισσότερα τον χρόνο. Αυτά είναι αστειότητες...».

Παράλληλα ο Δημήτρης Μελισσανίδης στις συζητήσεις του ανέφερε για το μοναδικό ραντεβού με τον Χριστοδουλόπουλο: «Του είχα πει σε εκείνο το ραντεβού ότι «αν δεν μου απαντήσεις σε 48 ώρες έχεις τελειώσει για εμάς». Δεν μας απάντησε ποτέ, δεν σεβάστηκε την υπογραφή του. Από τότε θεωρώ ότι είχε μιλήσει και είχε συμφωνήσει αλλού».

Όσο για το θέμα με τις απειλές που ανέφερε σε δηλώσεις του ο διεθνής άσος, ο Μελισσανίδης έλεγε: «Να βγει να μας πει ποιος τον απείλησε. Να βγει τώρα να πει στον κόσμο ποιος και τι του είπε!»

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...