Στα ποινικά δικαστήρια ο «πόλεμος» ΑΕΚ - Λάζαρου!

Εκτός από την αθλητικά δικαστήρια, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ΑΕΚ θα στραφεί και στην ποινική δικαιοσύνη για τις δηλώσεις του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου περί απειλών.
Πηγή: sdna.gr
Στα ποινικά δικαστήρια ο «πόλεμος» ΑΕΚ - Λάζαρου!

Από την πρώτη στιγμή κατέστη σαφές ότι πρόθεση της «Ένωσης» είναι να συνεχίσει την κόντρα που υπάρχει με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά την αθλητική δικαιοσύνη, η ΑΕΚ θα προχωρήσει σε καταγγελία εναντίον του Χριστοδουλόπουλου για αθέτηση των όρων της μεταξύ τους συμφωνίας. Επιπλέον, θα στραφεί και εναντίον της ΠΑΕ Ολυμπιακός για παράνομη προσέγγιση του παίκτη, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο, σύμφωνα με την πλευρά της «Ένωσης».

Ωστόσο, όλα δείχνουν οπως η κόντρα αυτή δεν θα μείνει στα αθλητικά δικαστήρια, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» είναι έτοιμοι να προσφύγουν και στα ποινικά για τη δήλωση που έκανα ο Λάζαρος περί απειλών που δέχθηκε για να παραμείνει στην ΑΕΚ.

Θυμίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής δεν πήγε σήμερα στην προπόνηση της ομάδας, κατόπιν άδειας που είχε λάβει από τον Μανόλο Χιμένεθ πριν προκύψουν οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...